Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108461 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Twój nick podczas gry:Stanik120 Godzina, data zdarzenia:14.24 Mapa:DD2 STEAM_ID / IP:0:1:68088591 Uzasadnienie:Więc tak,dostałem bana niby za cheaty ale nic nie miałem.Rozumiem celownik mi latał bo mam coś z myszką że wariuje,Aima nie miałem bo żadnego heda nie strzeliłem w tym czasie.Jak admin dał bana za Czitowanie to powinien mieć nakręcone demo Więc poproszę o to demo admina banującego. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Stanik120 [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 68088591 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.28.139.1 ' [AMXBans] ========================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108467 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Dostajesz na chwilę obecną UB Jak się pojawi Bounder to to wyjaśni, ale ja podejrzewam że to jest pomyłka. na razie zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi