Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108405 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Nick: @!BoGuS!@ Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Duże. Miałem admina na wielu serwerach, oraz posiadałem własny serwer, który upadł dość szybko z powodu braku pieniędzy. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6-7 Staż w CS-sie: 4-5 lat Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27008/top_players/?query=%40%21BoGuS%21%40&Search=Search (przed resetem gametracker'a miałem 120h) Dlaczego TY .!: Gram na tym serwerze od około 6 miesięcy i myślę że można dać mi szanse, choćby na okres próbny. Myślę że jestem graczem miły oraz ogarnięty. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-4h. Zależy od dnia. Kontakt: steam: rickygrippo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 8 Stycznia 2014 #108436 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Steam + Miły, kulturalny Dużo czasu spędza na serwerze Moje TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108439 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Jestem na Tak , gra często , miły myślę że ogarnie tą posadę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108452 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Jestem na tak. Ogarnięty, jeżeli nie będzie czegoś wiedział zawsze mu pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108474 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Jestem na Tak + Duzo Gra + Ogarnieta mordeczka + Kulturka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108491 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Na nie ponieważ mało cię widzę na servie jak i na Ts Ps. Napisałeś mi w podani że ja mało gram w porównaniu do cb to ty wgl nie grasz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108499 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 ,,ts" nie jest obowiązkowy lecz mile widziany. Jestem na Tak. spędzasz sporo czasu na Cod. widuję Cie. Jesteś aktywny zgłaszasz na u@ wszystkie problemy, nie widzę zastrzeżeń Wymagania spełniasz,, na okres próbny jak naj bardzej tak jak nie na stałe. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 8 Stycznia 2014 #108508 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Jestem na tak . Kolega widac ze cos tam ogarnia . wymagania spelnia mozna mu dac szanse . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108693 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Jestem na nie mało ciebie widzę na serwerze jak i na ts3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 8 Stycznia 2014 #108747 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Jestem na tak. Wedlug mnie spelnia wszystkie wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 #108989 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Na tak ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 #109207 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Trochę na ns byłem na serwie i nie mam żadnych uwag do ciebie. Spytałem trochę ludzi co o tobie sądzą i uważają cię za dobrego kandydata. Przyjmuję cię na okres 1 tyg. Jeżeli się spiszesz to zostajesz. Powodzenia. //przyjęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 #109208 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361921 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina COD 200 LVL" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi