Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Podanie

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: @!BoGuS!@

Doświadczenie (w byciu adminem): Duże. Miałem admina na wielu serwerach, oraz posiadałem własny serwer, który upadł dość szybko z powodu braku pieniędzy.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6-7

Staż w CS-sie: 4-5 lat 

Steam / NonSteam: Steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27008/top_players/?query=%40%21BoGuS%21%40&Search=Search  (przed resetem gametracker'a miałem 120h) 

Dlaczego TY .!: Gram na tym serwerze od około 6 miesięcy i myślę że można dać mi szanse, choćby na okres próbny. Myślę że jestem graczem miły oraz ogarnięty.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-4h. Zależy od dnia.

Kontakt: steam: rickygrippo

Na nie ponieważ mało cię widzę na servie jak i na Ts 

Ps. Napisałeś mi w podani że ja mało gram w porównaniu do cb to ty wgl nie grasz ...

,,ts" nie jest obowiązkowy lecz mile widziany.

Jestem na Tak. spędzasz sporo czasu na Cod. widuję Cie. Jesteś aktywny zgłaszasz na u@ wszystkie problemy, nie widzę zastrzeżeń

Wymagania spełniasz,, na okres próbny  jak naj bardzej tak jak nie na stałe. Powodzenia

Trochę na ns byłem na serwie i nie mam żadnych uwag do ciebie. Spytałem trochę ludzi co o tobie sądzą i uważają cię za dobrego kandydata. 

Przyjmuję cię na okres 1 tyg. Jeżeli się spiszesz to zostajesz. Powodzenia.

//przyjęty.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...