Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108369 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Chciałbym zaproponować , pomoc dla Strażników, skoro każdy narzeka, na to że mają za trudno, dlaczego każdy daje pomoc do TT , a nie dla CT ? Sklep / dla Strażników, mianowicie : w sklepie mogłoby się znaleźć, : Kamizelka pięścio obronna : Dostajemy 50 HP oraz 50 ARMOURA. Złote naboje : Z wszystkich broni robimy większy DMG o 15. Radar : Pokazuje miejsce gdzie są wszyscy TT. Celownik : Celownik do każdej broni. No recoil : Tak jak w nazwie : No Recoil. Księżycowe buty : Większa grawitacja, często mogła by się przydać, przy więzniach z gravitką na 10. Buty najki : Większy speed, to co UP Tarcza jednorazowa : Gdy więzień cię uderzy z pięści , [ jeśli to byłoby twoje 1 dostanie obrażeń] nic nie poczujesz, czyli nie dostaniesz obrażeń. Wkońcu jakieś ulepszenia dla Strażników ILE RAZY MAM WAM POWTARZAĆ ... ŻE JESTEM HOKAJ !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108444 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Radar odpada. Reszta nawet nawet. Można takie coś dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 8 Stycznia 2014 #108447 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 W CT nie jest trudno, wręcz przeciwnie, trzeba tylko ogarniać dobrze. Co do propozycji to na NIE... Myślisz, że aquax ma czas na takie rzeczy. Jakby co Varga już nie było ponad 2 miesiące, więc nie ma liczyć co na niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108632 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Radar totalnie odpada. Po co te klasy !? to nie jest żaden cod to jest jail. Zresztą jak kolega wyżej napisał, trzeba tylko ogarniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 8 Stycznia 2014 #108712 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Na nie. Nie potrzebne takie ulepszenia na serwerze, sam jestem za zmniejszeniem umiejetnosci w gangu. Trochę bez sensu gdy strażnik musi trafić przynajmniej 6 razy (w klate) w więźnia z m4/ak a więźniowi wystarczy 2 razy z tmp. Oczywiście all 10 w gangu. Dajcie sobie spokój ze wzmacnianiem postaci bo serwer zmieni się w COD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 9 Stycznia 2014 #108988 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Jestem na nie, CT jest łatwe do ogarnięcia, tylko trzeba umieć dobrze prowadzic i trochę strzelać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 9 Stycznia 2014 #109071 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Jeśli takowe zmiany miałyby zostać wprowadzone to radar na pierwszym miejscu odpada, lecz myślę że to nie wypali. Bez tego i tak bardzo dobrze się prowadzi. Jeśli się oczywiście ogarnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Stycznia 2014 #114361 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Hmm, może być , przydatne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 24 Stycznia 2014 #114382 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Myślę, że wszystko zostało wyjaśnione i nie potrzebne takie modyfikacje na serwerze/ zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 24 Stycznia 2014 #114383 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 24 Stycznia 2014 #114385 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi