SUNN. Napisano 22 Stycznia 2016 #386638 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Nick : Sunn Data ( Od kiedy do Kiedy ) : 21.01.2016 - do kiedy ciężko mi powiedzieć bo 1. wrócę jak najszybciej 2. sytuacja się zmienia z dnia na dzień 3. To tylko informacja że będę mniej aktywny, bo tak czy siak będę wiedział co się dzieje. Powód : sesja, ogólny zapierdziel. Na forum coś będę ogarniał w UBT i DD2/INF, ale z serwerem może być różnie. Nie będzie tak że mnie w ogóle nie będzie na forum ale moja aktywność po prostu będzie zredukowana. Trzymam rękę na pulsie ale egzaminy cisną. Poza tym trzeba dać okazję wykazać się reszcie UBT i serwera ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 22 Stycznia 2016 #386640 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 OK. Usprawiedliwiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 22 Stycznia 2016 #386641 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi