Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Exp na koniec rundy

Mart_Verum

Rekomendowane odpowiedzi

Co runde? Ja spotkałem się z pluginem, który losował trzech najlepszych graczy na mapie i dawał im expa odpowiednio za miejsce pod koniec mapy. Na przykład 1.500 2. 250 3. 150 - to wszystko zależy jak to ustawić.

Dobra, dobra - pomysł pomysłem, ale nie spowoduje to szybszego expienia? Jest exp za pake/hosty, można exp kupić w sklepie, exp za misje, za wyzwania... trochę tego dużo, według mnie.

hmm czasami to działą.. i na pewno było tak ze za 1. 800 expa.. 2. 600 expa. a 3 chyba 400 ale nie jestem pewnien. i naj częsciej to działąło w nocy. za dnia nie ;/

Pomylka :) mialo byc co mape ;)

Czy to nie jest kwestia konfiguracji?

Nie jestem przekonana co do szybszego expienia, jesli to ma byc rozdawane losowo. Wydaje mi sie, ze to moze przytrzymac nowicjuszy na serwerze. Podejrzewam, ze przewinelo sie juz kilka osob, ktore zrezygnowaly z dalszej gry na zasadzie "bo jak to mam grac 5 lvl przeciwko 100 lvlowi?". Nie upieram sie, do rozwazenia.

Nie jestem przekonana co do szybszego expienia, jesli to ma byc rozdawane losowo. Wydaje mi sie, ze to moze przytrzymac nowicjuszy na serwerze. Podejrzewam, ze przewinelo sie juz kilka osob, ktore zrezygnowaly z dalszej gry na zasadzie "bo jak to mam grac 5 lvl przeciwko 100 lvlowi?". Nie upieram sie, do rozwazenia.

Wiesz co, według mnie to jest ich strata. Kiedy pierwszy raz zawitałem na serwerze, też miałem niechęć do gry, bo biegały 80-90 lvl. Rzecz polega w tym, że ludzie nie chcą poznać czegoś dokładniej i do końca. Zobaczyłem, że jest /ks i wyzwania, za które można dostać expa, misje i sklep, w którym też można kupić trochę expa, bo i tak pieniędzy nie wydajesz. Jakoś idzie. No, ale z tym expem to nie jest głupi pomysł, lecz trzeba by było to faktycznie skonfigurować, żeby nie było jaj z jakąś zmianą mapy.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

mxwk.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...