Mart_Verum Napisano 7 Stycznia 2014 #107852 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Czesc, Co Wy na to, zeby wprowadzic plugin, ktory po kazdej rundzie rozlosowywalby 3 graczy i dawal im odpowiednio pod koniec rundy: 400, 250 i 100 expa? To bylaby szansa dla nowych graczy na podbicie sobie levela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2014 #107855 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Co runde? Ja spotkałem się z pluginem, który losował trzech najlepszych graczy na mapie i dawał im expa odpowiednio za miejsce pod koniec mapy. Na przykład 1.500 2. 250 3. 150 - to wszystko zależy jak to ustawić. Dobra, dobra - pomysł pomysłem, ale nie spowoduje to szybszego expienia? Jest exp za pake/hosty, można exp kupić w sklepie, exp za misje, za wyzwania... trochę tego dużo, według mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2014 #107860 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 hmm czasami to działą.. i na pewno było tak ze za 1. 800 expa.. 2. 600 expa. a 3 chyba 400 ale nie jestem pewnien. i naj częsciej to działąło w nocy. za dnia nie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2014 #107885 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Był ten plugin ale powiedziałem aquaxowi żeby go zabrał bo w połowie mapy potrafił sobie zmienić mape ten plugin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2014 #108213 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Pozdro ma racje, ten plugin czesto od tak zmieniał mape, a to było troche denerwujace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 7 Stycznia 2014 Autor #108314 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Pomylka mialo byc co mape Czy to nie jest kwestia konfiguracji? Nie jestem przekonana co do szybszego expienia, jesli to ma byc rozdawane losowo. Wydaje mi sie, ze to moze przytrzymac nowicjuszy na serwerze. Podejrzewam, ze przewinelo sie juz kilka osob, ktore zrezygnowaly z dalszej gry na zasadzie "bo jak to mam grac 5 lvl przeciwko 100 lvlowi?". Nie upieram sie, do rozwazenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2014 #108323 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Nie jestem przekonana co do szybszego expienia, jesli to ma byc rozdawane losowo. Wydaje mi sie, ze to moze przytrzymac nowicjuszy na serwerze. Podejrzewam, ze przewinelo sie juz kilka osob, ktore zrezygnowaly z dalszej gry na zasadzie "bo jak to mam grac 5 lvl przeciwko 100 lvlowi?". Nie upieram sie, do rozwazenia. Wiesz co, według mnie to jest ich strata. Kiedy pierwszy raz zawitałem na serwerze, też miałem niechęć do gry, bo biegały 80-90 lvl. Rzecz polega w tym, że ludzie nie chcą poznać czegoś dokładniej i do końca. Zobaczyłem, że jest /ks i wyzwania, za które można dostać expa, misje i sklep, w którym też można kupić trochę expa, bo i tak pieniędzy nie wydajesz. Jakoś idzie. No, ale z tym expem to nie jest głupi pomysł, lecz trzeba by było to faktycznie skonfigurować, żeby nie było jaj z jakąś zmianą mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 8 Stycznia 2014 #108373 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Ten plugin dziala caly czas : ) Najczesciej w nocy gdy gra kilka osob . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108476 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Przenoszę go do działu graczy też i niech oni się wypowiedzią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 9 Stycznia 2014 #108862 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Ten plugin działa nocą, właśnie czasem się dziwiłem co jest ze zmieniło mape, myślałem ze to admin a tu psikus, to ten plugin zmienia mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 9 Stycznia 2014 #108942 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 no bo mozliwe jest ze na pluginie ustawiona jest odpowowiednia ilosc rund po ktorych ma zmienic mape . Plugin tez tkaze nie obsluguje wiecej niz ok 12 graczy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 #109001 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Jak się uda to poproszę aq żeby mi go dał to może coś wdziałam ale na pluginach się nie znam zbytnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 #109046 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 A więc wszystko zostało powiedziane zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 #109195 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi