Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2014 #107827 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Witam Wkurza mnie to ,że na respach są miejsca gdzie tylko można kupić bron, ammo ,granaty co oznacza ,że trzeba poświecić chwilę na to aby znaleźć "Koszyczek" Moglibyście to zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2014 #107831 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Już był poruszany ten temat i nie da się nic z tym zrobić, ponieważ jest zbyt dużo graczy na serwie myślę, że to nie jest aż taki problem, by znaleźć ten koszyczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 7 Stycznia 2014 #107853 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 zrób sobie bindy to ułatwi sprawe po 2 s masz wszystko wykupione z drugiej strony dobry by było zamrożenie na początku rundy od 2 do 5 s każdy na spokojnie może kupić co potrzebuje i nie było by problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2014 #107854 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Ja popieram zdanie Zielonej, nie jest trudno znaleźć miejsca do kupna, a nikogo 2s nie zbawią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2014 #107858 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 No to chyba tyle na ten temat jak coś to pisz do h@ w tej sprawie, ale raczej tego nie zmienią Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2014 #107866 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi