bydlak Napisano 7 Stycznia 2014 #107822 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Twój nick podczas gry: Bydlak Godzina, data zdarzenia: 11:46 Mapa: Dust4 STEAM_ID / IP: 31.182.85.218 Uzasadnienie: Gram sobie jak zawsze a tu nagle ban powód "aktywny" niby za co skoro nie miałem żadnego aktywniaka? Zawsze jak ss-y mi robili wrzucałem [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Bad ek` [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'aktywny' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:4:964995667' [AMXBans] Twoje IP: '31.182.85.218' [AMXBans] =============================================== [COD:MW] Dostales 125 EXP'a! *** <<>> killed @!BoGuS!@ with a headshot from worldspawn *** <<>> killed InspektorElektroda;] with worldspawn <<>> killed Dzej with worldspawn Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz sw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 7 Stycznia 2014 #107824 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Aktywny ban. Dostałeś SSy i ich nie wstawiłeś po czym wszedłeś na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 7 Stycznia 2014 Autor #107826 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Można jakoś IP sprawdzić? Mam stałe i nie przypominam sobie żebym mógł dostać bana skoro go nie miałem. Sprawdz nawet Steam ID ze jest inne, znów ktoś się podszywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 7 Stycznia 2014 #107829 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 IP się różni, zgodzę się z tym, że ktoś podszył się pod Twój nick. ed. Hasło na nick dostałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 7 Stycznia 2014 #107830 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi