Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #107695 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Może by tak od nowa dodać plugin informujący o zadanych obrażeniach po wpisaniu /me ? Każdy chyba lubi zobaczyć ile obrażeń zadał, po zginięciu, w szczególności, że nie ma rankingu to może chociaż to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aga Napisano 6 Stycznia 2014 #107708 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Jestem za! Przydałby się taki plugin na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasZ Napisano 6 Stycznia 2014 #107711 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Jak najbardziej za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #107731 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Tak Tak Tak i jeszcze raz tak ,czasami się zasnatawiam czy kogokolwiek trafiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 6 Stycznia 2014 #107732 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Myślę, że można wgrać. Jestem neutralnie nastawione ponieważ nie jest mi to potrzebne, ale jak będzie to też będzie spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #107763 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 A po co Ci to jak masz widocznie hp jak kogoś bijesz? mi tam tyle wystarcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2014 #107803 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 No tak Zielona, jest niby widoczne hp jak bijesz, ale nie koniecznie chce mi się liczyć w pamięci ile obrażeń zadałem A tak to fajnie sobie to sprawdzić, myślę, że ten plugin dużo nie waży i nie będzie problemu go wgrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 7 Stycznia 2014 #107810 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 W sumie ten plugin jest na serwerze tylko wyłączony (W amx'ie jest standardowo) , nie wiem dlaczego ... Myślę ze opcja jest dobra ,bo nie trzeba nic wgrywać tylko włączyć . Jestem jak najbardziej za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 7 Stycznia 2014 #107821 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 to fajne było ile komuś zadaliśmy ile oni nam po prawej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2014 #108180 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Tak jak jest np. na TP ? Myślę, że wszyscy są za, więc ktoś odgórny podejmie jakąś decyzje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2014 #108206 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Również popieram ta inicjatywę Dobrze wiedzieć ile hitów się ustrzeliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2014 #108209 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Jestem również za uruchomieniem /hp .. Zawsze jestem ciekawy jakiego farta mają ludzie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2014 #108217 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 To w takim razie lepiej uruchomić to o czym mówi jar|luki, aby po prawej stronie pokazywało ile obrażeń się zadało i ile hp zostało osobie która nas zabiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 7 Stycznia 2014 #108219 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Przydałoby się wgrać z tego co wiem to nie tylko tutaj brakuje tej komendy podobnie na reszcie serwerów jest z /hp,/rank,/rankstats,/top15. Trzeba przypomnieć h@ o tych komendach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 7 Stycznia 2014 #108238 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Tak jak up, jestem na przywróceniu całej reszty . Wszystko co było najlepiej gdy by wróciło. Szkoda ze rank, topka nie działa ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2014 #108260 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 No z rankiem i top'ką było super. Jest wtedy po co grać, no chyba, że rank jest codziennie resetowany jak to u nas bywała pod koniec jego istnienia... Ogólnie liczę, że w końcu admin do nas zajrzy i przywróci co będzie się dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2014 #108269 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Jak najbardziej za...sprzydalo by sie to...i dodajcie jeszcze /hp...bo to tez jest ciekawe i przydatn3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108769 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Jestem za, ale musze przyznac, ze w TOP15 razem ze skill`em toczylaby sie wojna o pierwsze miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 #109307 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Admini dogadają to z Administracją. Na tą chwilę zamykam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 #109396 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi