Trik3r Napisano 6 Stycznia 2014 #107417 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Co wy na to aby wgrać plugin o nazwie Advanced Bullet damage polega on na tym, że pokazuje zadane obrażenia przeciwnikowi. Chyba wszyscy wiedzą o czym mówię Czekam na wasze zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #107419 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 z jednej strony byłoby dobre, bo byśmy wiedzieli ile pozostało przeciwnikowi punktów życia, ale z drugiej strony byłyby same skany -.-.. ale ja jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 6 Stycznia 2014 #107425 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Zdecydowanie nie. Na tym serwie grać by się nie dało bo tylko skany by leciały. Czy mi się wydaje czy coś takiego było kiedyś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 6 Stycznia 2014 Autor #107427 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Nie, na dm nie było tego. Przynajmniej nie kojarzę żeby było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #107438 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Nie wgrywałbym tego. Uważam, że mogłoby to wpłynąć negatywnie na grę, ponieważ większość graczy by skanowała na potęgę. Np. górny trup byłby nie do przejścia w żadną stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #107532 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 P Nie wgrywałbym tego. Uważam, że mogłoby to wpłynąć negatywnie na grę, ponieważ większość graczy by skanowała na potęgę. Np. górny trup byłby nie do przejścia w żadną stronę. Dobrze powiedziene, może i dobry pomysł, ale nie na dd2 DM. Ja bym pozostawił tak jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #107534 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Na DM plugin jest zbędny. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #107535 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi