Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #107396 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Propozycja Nowy Pojedynk u na serwerze JB (Nie, to nie Justin Bieber, to JailBreak) Mianowicie, pojedynek na ..... Butelki ..... , na zabawie pijak, po rozpoczęciu, nasza osoba, zaczyna pić butelki piwa, w tej zabawie można by nimi rzucać (LPM) / (PPM). Nie było by trudno to zrobić ponieważ mamy już pojedynek na noże więc zamieniło by się noże na butelki, nie zmieniło by to dużo , a jednak dodałoby FUNA proszę o pozytywne rozpatrzenie. ILE RAZY MAM POWTARZAĆ... ŻE JESTEM HOKAJ !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2014 #114768 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Propozycja Nowy Pojedynk u na serwerze JB (Nie, to nie Justin Bieber, to JailBreak) Mianowicie, pojedynek na ..... Butelki ..... , na zabawie pijak, po rozpoczęciu, nasza osoba, zaczyna pić butelki piwa, w tej zabawie można by nimi rzucać (LPM) / (PPM). Nie było by trudno to zrobić ponieważ mamy już pojedynek na noże więc zamieniło by się noże na butelki, nie zmieniło by to dużo , a jednak dodałoby FUNA proszę o pozytywne rozpatrzenie. ILE RAZY MAM POWTARZAĆ... ŻE JESTEM HOKAJ !!!! Ogólnie to mozna tak zrobić jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 27 Stycznia 2014 #115277 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Fajny pomysł jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 27 Stycznia 2014 #115278 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 również jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2014 #115313 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Zawsze to coś nowego będzie Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 27 Stycznia 2014 #115386 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Propozycja Nowy Pojedynk u na serwerze JB (Nie, to nie Justin Bieber, to JailBreak) Mianowicie, pojedynek na ..... Butelki ..... , na zabawie pijak, po rozpoczęciu, nasza osoba, zaczyna pić butelki piwa , w tej zabawie można by nimi rzucać (LPM) / (PPM). Nie było by trudno to zrobić ponieważ mamy już pojedynek na noże więc zamieniło by się noże na butelki, nie zmieniło by to dużo , a jednak dodałoby FUNA proszę o pozytywne rozpatrzenie. ILE RAZY MAM POWTARZAĆ... ŻE JESTEM HOKAJ !!!! To są butelki od wina/szampana Za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2014 #115410 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ciekawy pomysł. Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 27 Stycznia 2014 #115425 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ciekawy pomysł. Osobiście jestem na TAK, ale wątpię że jakiś admin będzie chciał się tym zająć. ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2014 #116017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 spoko pomysl , jestem na tak. bedzie cos nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 29 Stycznia 2014 #116120 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Fajny Pomysł ,jestem Za . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2014 #116780 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Hmm,no będzie śmiesznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lutego 2014 #122101 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 OK, będzie śmiesznie, choć zapomniany ten temat, to go przywrócę do akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 21 Lutego 2014 #122122 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Porozmawiam o tym z administracją i mam nadzieje, że będzie wykonalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi