Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #107286 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Mysle,ze powinno to, sie dodac na forum, jest wiecej mozliwosci Udogodnienia rangi Premium: Posiada możliwość wykorzystania w miesiącu maksymalnie 3 usług z podanych: zmiana nicku, zdjęcie warna, blokady na Shoutbox, zmiana grupy wyświetlanej. Możliwość ustawienia tła w profilu. Maksymalna liczba przechowywanych wiadomości wynosi 300. Maksymalna liczba przechowywanych powiadomień wynosi 50. Maksymalna liczba pozytywnych punktów reputacji, które ta grupa może dać w ciągu 24 godzin: 10. Posiada uprawienia do zobaczenia kto dał punkt reputacji. Maksymalna liczba grafik, które użytkownicy tej grupy mogą umieścić w sygnaturze: 3. Maksymalna ilość linii tekstowych, które użytkownicy tej grupy mogą umieścić w sygnaturze: 15. Maksymalna ilość adresów URL, które użytkownicy tej grupy mogą umieścić w sygnaturze: 3. Posiada prawo do edycji i usuwania własnych wpisów na shoutboxa. Może przeglądać archiwum shoutboxa. Ukryte reklamy na forum. Brak ograniczeń w prędkości pobierania danych z Downloads. Unikatowy kolor rangi. Dodatkowo od nowego roku możliwość przyznania jednego minusowego punktu reputacji na 24h. Wiadomo ze zwykły uzytkownik może dużo mniej Oplata w formie sms,przelew Oczywiscie zostawiam do waszego rozpatrzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2014 #108270 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Jestem ZA chetni sie znajda, a serwrownia zarobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108501 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 MOIM ZDANIEM Vipowi pozwalało by sie wtedy za dużo . Ale pomysł nawet nawet . Serwerownia zawsze zarobi . Chętni zawsze się znajdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 8 Stycznia 2014 #108605 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Za dużo jak na takiego vipa... Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108616 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Ja jestem na TAK. Jak by był taki vip , to na pewno bym go kupił. A także więcej ludzi razem ze mną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 8 Stycznia 2014 #108620 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Jak dla VIP'a to za dużo.. Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108624 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Sorry, widziałem to na innych sieciach.. może nie całkiem tak jak tutaj jest opisane, ale podobnie i jakoś mnie to zraża. Jestem na NIE ps: Nawastawiają dzieci banerów, graficzek, i zje tyle bajtów, ze omomomoom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 8 Stycznia 2014 #108633 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 U nas nie ma reputacji. 3x sygnatura = wiele pobieranych kb/mb. Skopiowane z innego forum. /close nie przejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 8 Stycznia 2014 #108634 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi