gURna picza Napisano 6 Stycznia 2014 #107171 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Nick: gURna picza Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): Powiedziałbym że Bardzo Dobre, ale to nie należy do mojej oceny. ^^ Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6-7/10 Staż w CS-sie: 2 lata. Steam / NonSteam: NonSteam / Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/gURna%20picza/80.72.40.110:27027 Dlaczego TY .!: Bardzo często bywam na serwerze, zwłaszcza w nocy. Właśnie w nocy jest najwięcej FK / botów. Chciałbym żeby naszym graczom było jeszcze lepiej na serwerze i jak zawsze panowała miła atmosfera. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 220h mówi samo za siebie. Jestem bardzo często na serwerze, minimum 3h dziennie. Kontakt: Skype : newada97 , GG : 43588280 , TeamSpeak3, Steam: philipp300 - Wchodzenia raz dziennie na forum - Tak . - Posiadanie mikrofonu - Tak. - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich - Tak. - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy - Raczej tak. - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze - Myślę że tak. - Minimum 30h przegrane na serwerze - Tak. - Mile widziane aktywne konto steam - Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 6 Stycznia 2014 #107226 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 - Brak Mutacji (a jak jest to słaba), - Czasami FK, + Zna regulamin, + Często w CT i ogarnia, - Od czasu do czasu wdajesz się w kłótnie. Przekonałeś mnie jestem na małe tak. Do minusów dochodzi przeszkadzanie w CT, jeżeli Ty nie prowadzisz to strzelasz, zagłuszasz. Niestety jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #107515 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Jestem na Nie. - Brak Mutacji (a jak jest to słaba), - Czasami FK, - Od czasu do czasu wdajesz się w kłótnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #107531 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Na neutral: -wątpię w wiek mutacja taka malutka , -spiny robisz czasem +często w CT, nawet ogarnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 7 Stycznia 2014 #107832 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Na tak. Gracz na serwerze jest dość długo i zasługuje bardziej na admina niż większość nowych którzy doszli. Co do powodów to ogarnia, często w ct, zna regulamin i pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 7 Stycznia 2014 #107893 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Jestem na TAK Według mnie picza bardziej zasługuje na admina niż Rajder ... Przynajmniej nie popełnia tyle błędów w pisowni i myślę, że nie spamowałby głupotami na y@ ... I według mnie ma lepszą mutacje niz Rajder . Zna regulamin, idzie z nim pogadać, często widze go w ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2014 #108011 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Jestem na Tak: - ogarnia CT - wiek jest - zna regulamin - mało kiedy FK ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 7 Stycznia 2014 #108079 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Jest z nami długo i zasługuje na próbnego admina. Jestem na TAK, ponieważ ogarnia oraz jest aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2014 #108143 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Zamieniam Jestem na tak ogarnia CT - wiek jest - zna regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108448 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Ja jestem na małe tak: Jest jeden olbrzymi minus - admin bez mutacji to nie admin :< Reszta jak najbardziej na +. Można dać szanse. @Rajder jesteś jednocześnie na tak i na nie? Masz opcje edytuj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2014 #108042 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Jestem na MAŁE TAK: -Zdarzaja sie fk -Przeszkadzanie innym +Pozytywna osoba +Czesto w CT -Spamujesz glupotami na VipSay'u Jakbym mial wybierac pomiedzy Rajderem, a gURna to zdecydowanie wybralbym picze... Ale tak jak napisalem wyzej... Bardziej nie niz tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2014 #112047 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Jestem na TAK -wiek jest -ogarniasz ct -miło się z tobą gada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 17 Stycznia 2014 Autor #112064 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Odpaliłem się? Wypraszam sobie. To że mam skilla nie oznaczy, że możesz mnie osądzać o aim bota. Masz komendę record "nazwa demka" , nagraj demko i zgłoś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2014 #112294 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Jestem na TAK - ogarnia - często w CT - wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 22 Stycznia 2014 #112055 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 gubisz sie w wydawanych poleceniach, inne powody znasz na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 22 Stycznia 2014 #112060 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi