Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moim zdaniem ona utrudnia grę innym graczom, między innymi  mi, gdy gram u dziewczyny. Po jej wł. fps mi maleją do 20-u paru 30. A inni gracze to wykorzystują. Prosiłbym o jej wył, iż na dd2 ona jest zbyteczna. Proszę o wypowiedzienię się innych.

Napisano

Popieram kolege :) Przyjdzie taki jeden z drugim w trupie włącza latarke gdzie jest pełno CT i TT i lagi w cholere mi fps spadają nawet do 8 xD

Napisano

Latarka jest standardowym urządzeniem w cs 1,6. To, że masz słabego kompa nie zależy od nas. Zaraz będziecie chcieli, żeby sieć Wam komputery kupowała bo na serwerze GO nie możecie grać gdyż sprzęt rady nie daje.

Napisano

A mnie irytuje jak mnie zabijają z AWP. Wyłączyć AWP. A i bronie maszynowe, bo mnie też zabijają.

Napisano

Chlopie latarka to standard w cs. A jak ty masz lagi przez latarke to leć do media@marktu po nowego kompa. Teraz wyprzedaże ze starego roku są to może jakiegoś taniego wylapiesz. Za chwile będa prośby o usuwanie z serwerów smogow... bo też przez nie często ludzi laguje ;o Jak dla mnie latarka może zostać.

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...