Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #107091 Napisano 6 Stycznia 2014 Data i godzina: dzisiejsza Nick admina/gracza, który zawinił: nie wiem... Dowody: hltv? Świadkowie: po co kogoś w to wplątywać... Uzasadnienie: A więc tak, zostało chyba 12-15 sekund do końca rundy, widziałem na radarze jak kolega z teamu poszedł po pake gdzieś na środku i poszedł na A, ja stałem na respie obserwowałem środek z AWP żeby kogoś dziamnąć Niestety kolega nie zdążył podłożyć paki, zaczyna się następna runda, i po chwili dostałem kicka. Kłóciłem się z jakimś łebkiem, po wymianie z nim kilku zdań napisałem "kur*wa młocie" i dostałem bana za obrazę admina chociaż delikwent z którym się wyzywałem nie był adminem. Pozdrawiam
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #107095 Napisano 6 Stycznia 2014 Pytałeś kto Ci dał kicka.. Odpowiedziałem, że ja.. Za cele.. I nie było 15 sek tylko 3sek... Potem zacząłeś mnie wyzywać.. Więc dostałes bana za obrazę.. Ciesz się, że na 30 min..
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #107097 Napisano 6 Stycznia 2014 Ahh.. to to destiny, z racji że cię lubie temat do zamknięcia, sprawe i tak bym wygral bo wiem jak bylo //close
equinzy Napisano 6 Stycznia 2014 #107107 Napisano 6 Stycznia 2014 @UP. Bez dowodów nie wygrasz. /zamykam na prośbe gracza
equinzy Napisano 6 Stycznia 2014 #107108 Napisano 6 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
Popularne Dni
6 Sty
6
Najaktywniejsi w tym temacie
equinzy 2 posts
Popularne Dni
6 Sty 2014
6 posts