Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]podanie .

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:
Czerwonyy.

Doświadczenie (w byciu adminem):
Bardzo Dobre !

Znajomość AMXX (W skali 1-10)
: 7/8

Staż w CS-sie:
3 Lata.

Steam / NonSteam:
Steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:
Nie mam przegranych, ale chcę pomóc 7 7 7, ponieważ jest mało adminów a ja ogarniam :)

Dlaczego TY .!:
Chciałbym ogarnąć trochę serwer, pomóc innym adminom przy ich ciężkiej pracy, proszę nie pisać postów typu "Lecisz na rangi" , lub coś w tym stylu.. Po prostu chce pomóc innym adminom, oraz 7 7 7.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:
2/4 h

Kontakt:
steam Czerwonyy. | Multi-Head.Pl 

http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27026/top_players/?query=ojciec+pablito&Search=Search

Wybaczcie, nie gram tam lecz postanowiłem się wypowiedzieć, nie mam żadnych zastrzeżeń do Twojej osoby, ale jak dla mnie to powinieneś nabić wymagane godziny. Wymagania są wymaganiami trzeba je spełniać aby zasłużyć na rangę admina, a widzę, że Ty prawie w ogóle nie spędzałeś czasu na FFA .

Później będą niepotrzebne kłótnie albo dyskusje, że jedni dostają admina nie spełniając wymagań a drudzy dostają.

Wybacz ale jestem na nie, choć nie wiem czy mój głos będzie wzięty pod uwagę skoro tam nie gram.

@Chudy

Wiem, że nie spędzam wymagań, ale 7 7 7 mówił żebym złożył podanie, ponieważ szuka pomocy.

7 7 7, zgadzam się z Tobą, chciałem spróbować.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...