Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106818 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Nick: Czerwonyy. Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo Dobre ! Znajomość AMXX (W skali 1-10) : 7/8 Staż w CS-sie: 3 Lata. Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Nie mam przegranych, ale chcę pomóc 7 7 7, ponieważ jest mało adminów a ja ogarniam Dlaczego TY .!: Chciałbym ogarnąć trochę serwer, pomóc innym adminom przy ich ciężkiej pracy, proszę nie pisać postów typu "Lecisz na rangi" , lub coś w tym stylu.. Po prostu chce pomóc innym adminom, oraz 7 7 7. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2/4 h Kontakt: steam Czerwonyy. | Multi-Head.Pl http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27026/top_players/?query=ojciec+pablito&Search=Search Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 5 Stycznia 2014 #106859 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Wybaczcie, nie gram tam lecz postanowiłem się wypowiedzieć, nie mam żadnych zastrzeżeń do Twojej osoby, ale jak dla mnie to powinieneś nabić wymagane godziny. Wymagania są wymaganiami trzeba je spełniać aby zasłużyć na rangę admina, a widzę, że Ty prawie w ogóle nie spędzałeś czasu na FFA . Później będą niepotrzebne kłótnie albo dyskusje, że jedni dostają admina nie spełniając wymagań a drudzy dostają. Wybacz ale jestem na nie, choć nie wiem czy mój głos będzie wzięty pod uwagę skoro tam nie gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106865 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 @Chudy Wiem, że nie spędzam wymagań, ale 7 7 7 mówił żebym złożył podanie, ponieważ szuka pomocy. 7 7 7, zgadzam się z Tobą, chciałem spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #106907 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362118 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina FFA" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi