Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106794 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Nick:Chomik Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem na paru serwrach adminem, zawsze ogarniałem. Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie:z 4 lata Steam / NonSteam:NonSteam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/Chomik/80.72.40.110:27027/ Dlaczego TY .!:Dlaczego ja ? często gram w godzinach kiedy adminów nie ma. Na serwer wchodzę często, nawet w dni robocze. Często czytam na czacie żeby ktoś poszedł po adma bo ktoś robi mass fk bądź nie ma mutacjii i krwawią im uszy. Jestem miłym i pomocnym człowiekiem, oczywiście czasem się wkurze ale nie obrażam innych graczy serwera. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Zależy od dnia, ale minimum 2,5 h Kontakt:Skype Chomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106811 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Jestem na tak: +Wiek +Mutacja +ogarnia CT i ORTOGRAFIE +Kultura na poziomie, nie popada w konflikty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #106953 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Na duże TAK +Miły +Ogarnia +Nie wpada w konflikty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 6 Stycznia 2014 #106582 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Na tak! + Miły, kulturalny. + Ma mikro i mutacje. + Ogarnia CT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #107048 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Tak! -Miły. -Na Ts'ie często! -Wiek i co najważniejsze mutacja! -Mało w ct ,ale to poprawisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 6 Stycznia 2014 #107150 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Na duże TAK ! + Miły. + Często na serwerze. + Bezkonfliktowy! + Wiek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #107272 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Jestem na TAK : - czesto na ts - mutacja, wiek - dobrze się z nim gada - kulturka tez jest - codziennie można go zobaczyć na servie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #93793 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Jestem na TAK -Jest dużo na serwerze -Wiek -Ogarnia CT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108443 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Przepraszam za drugi post ,ale @adonai29 Pierscionek gra na tym serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 9 Stycznia 2014 #105850 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Na tak. Miałem przyjemność z Tobą dziś zagrać i wydajesz się być osobą sympatyczną z poczuciem humoru. Po za tym znasz regulamin i dajesz rade w CT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 10 Stycznia 2014 #109603 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Jestem na TAK =) Nie mam zastrzeżeń do tego gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2014 #109807 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Jestem na duze tak ! : - Mily - Kulturalny - Zna regulamin - Ogarnia - Jest bardzo pozytywna osoba - Czesto na tsie i na serwerze - jest z nim kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 13 Stycznia 2014 #110928 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi