MultiPlayGames Napisano 5 Stycznia 2014 #106738 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Nick:MultiPlayGames Wiek:14 Doświadczenie (w byciu adminem):Bylem 2 razy adminem na innych serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10):6 Staż w CS-sie: 3 latka Steam / NonSteam:non steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/MultiPlayGames/80.72.40.110:27027/ Dlaczego TY .! Poniewasz wkurza mnie jak ktos bez przyczyny Fk Ale niema mikra w ct Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Na serwerze ok 3 4 godziny Kontakt: GG:49580597 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106777 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Neutral -Podanko na odwal się -Jest już czterech adminów -Miły -Ogarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106782 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Na nie: w CT bardzo rzadko przesiadujesz, masz coś nie halo z mikrem (słychać cię, jakbyś gadał na dworcu kolejowym ) . @Rajder "już", a nie "jusz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MultiPlayGames Napisano 5 Stycznia 2014 Autor #106849 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 mam już nowe mikro :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MultiPlayGames Napisano 5 Stycznia 2014 Autor #103737 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Bo tamto się rozwaliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MultiPlayGames Napisano 5 Stycznia 2014 Autor #106852 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Może kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #107050 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Jestem na Nie. Na serwerze rzadko cię widuje i wydajesz się strasznym dzieckiem. Rajder ogarnij się! "Sa już 4 adminów".. "Chyba jest już czterech adminów". Twoich wypowiedzi nie da się czytać! Admin reprezentuje serwer i stara się dla niego jak najlepiej. Jak będziesz tak pisał na admin sayu to gracze pouciekają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #107078 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Ja jestem również na nie, choć gdybym miał wybierać Rajder/Multi , wybrał bym Multiego, Rajder daje zły przykład tej serwerowni.. Jestem na nie, gdyż : Kultura , na minusie. W Strażnikach FK'uje. Faworyzuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 6 Stycznia 2014 #107145 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Na nie. ;< - Nie zdarzyło mi się Cb spotkać w CT. - Rzadko grasz ( chyba że w innych h gramy ) + Miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #107533 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Jestem na nie -mikro nie halo -rzadko w ct -kultura -zdaje mi się, ze rzadko grasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 6 Stycznia 2014 #107598 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Ortografia nie boli. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 8 Stycznia 2014 #108637 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 @adonai29 . FreeZeOUt czasami wbija na JB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 8 Stycznia 2014 #108674 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Jestem na NIE, stylistyka samego podania mówi za siebie. Gracz nieogarnął by takiego stanowiska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108677 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Jestem na Nie -Brak Steama -Konto dla podania Gram czasami ma JB ale ciebie nigdy w CT nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 8 Stycznia 2014 #108710 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Jestem na Nie -Brak Steama -Konto dla podania Gram czasami ma JB ale ciebie nigdy w CT nie było. PO RAZ KOLEJNY PRZYPOMINAMY ŻE NA JB STEAM NIE JEST WYMAGANY! a co do podania na nie. Nie widziałem Cie w CT i za szybko złożyłeś to podanie, daj się poznać ludziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 #109043 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Na nie -Często Fk -Jak Dla mnie nie ogarniasz -Mi też zdarza się przeklinać ale nie tak jak tobie Chyba To wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 10 Stycznia 2014 #109461 Administrator Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi