Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106355 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Nick: POLAND '' AIMON Wiek: 21 Doświadczenie (w byciu adminem): Kiedyś admin na drugiej serwerowni w Polsce. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8-9 Staż w CS-sie: z 6-7 lat Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego TY .!: Fajna serwerownia, atmosfera, ale trochę czitów i sądzę, że się przydam Wam w tej roli Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy od dnia, ale tak do 3-4h będzie Kontakt: Only steam i tel, ale to tylko prywatnie. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106688 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Widuję cię na serwerze, ale niestety posiadasz już uprawnienia administratora na innej sieci. Otwieram, gdyż kolega zrezygnował z adminowania na innej sieci, by móc zostać administratorem u nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106740 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Grałem z Tobą, jesteś ogarnięty, miły, kulturalny, jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 5 Stycznia 2014 #106741 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Grałem dziś na FFa pod różnymi nickami dziś i Cię widziałem , adminów jest mało , a są potrzebni ! Znam Cię bardzo dobrze i myślę , że ogarniesz bez problemu admina. na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106745 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Ja jestem na Nie -słaba aktywność na forum widzę cię od dzisiaj na serwerze http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27026/top_players/?query=POLAND+%27%27+AIMON&Search=Search Popraw aktywność na 4um i serwerze to będę na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106749 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Jestem na Tak -widze grasza na serverze -wiek jest -steam jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106752 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Na TAK +Steam +Wiek +Widuję cie na serwie +Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106776 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Wiadomo Eryku, że aktywnośc na forum nie przekłada się na wyniki na serwerze, powtarzam to od daaaawna. Ale gdzie jest link do gametrackera ? A na serwerze widzialem cię 1 raz.. decyzja należy do ludzi wyższych rangą ode mnie, ale ja bym ci dał jeszcze trochę czasu żebyś nadrobił zaległości Neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106793 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi