Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106684 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Data i godzina:20:00 Nick admina/gracza, który zawinił: frig jebana ciotka kurwa mysli ze jest koxsem bo admin kurwa nawet nie ma dowodow a twiedzi ze niby to ja zrobilem a kurwa chuja ma bo stałem do przyciskow w pizdu daleko Dowody:AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Frig. [AMXBans] Pozostalo ci 59 minut i 26 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : KARAM BoTy I ELOO [AMXBans] Powod : ' fk ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 24750279 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.24.9.176 ' [AMXBans] =============================================== Świadkowie: warrior Uzasadnienie: frig to jeabana ciota kozaczek bo ma admina Dziekuje tyle z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106690 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 milo ze tak o mnie sądzisz ze jestem ''frig to jeabana ciota kozaczek bo ma admina Dziekuje tyle z mojej strony'' a po za tym dużo graczy potwierdzi jak na mapie jail_anka v3 klikales klawisz który zabija graczy dziekuje tyle z mojej strony jednym ze świadków jest Spalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106707 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Powinienes dostac bana za mass fk. Wiec powinienes dziekowac frigowi, ze tylko 1h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106711 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Wiesz kolego że za takie obrazy jest BAN ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106719 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Kolege żegnamy a skarge prosze o ubt o zamknięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
equinzy Napisano 5 Stycznia 2014 #106720 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi