Karisek Napisano 5 Stycznia 2014 #106538 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 chciałem sobie zamówić klase premium na CoD 800, ale mam kilka pytań: - potrzebne jest konto Steam, czy wystarczy NonSteam? - po jakim mniej więcej czasię od wysłania sms'a, będzie można grać klasą premium? - no i jak wpisać to hasło w grze? pytam, bo jestem ciemny w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 5 Stycznia 2014 #106549 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Oto odpowiedzi na twoje pytania. 1. Klasę premium można posiadać na Steam i na NonSteam. 2. Jak dostaniesz kod zwrotny wpisujesz go i po upływie jednej mapy będziesz mógł grać (wybraną) klasą premium. 3. Żeby wpisać hasło musisz nacisnąć przycisk ~. I wtedy otworzy ci się konsola w której wpisujesz setinfo _pw"twoje hasło". Myślę że pomogłem. Jak byś miał jakieś pytania pisz na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106550 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Troszkę Cię poprawię Neutron. Ad 3. Przed wejściem na serwer a po wejściu w cs`a. A komenda to setinfo _pw hasło. Neutron nie wpisałeś spacji i kolega zwariuje, bo mu nie zadziała. Cudzysłów (czyli "") nie jest konieczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi