Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106469 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Nick: bo tak o? Wiek: 23 lata Doświadczenie (w byciu adminem): tak, byłem już adminem. Znajomość AMXX: 1-10/ 6.5 Staż w CS: Około roku tylko miałem przerwy chwile i teraz wracam ponownie. Steam/ NonSteam: Steam Link do gamertrcker: https://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=bo+tak+o%3F&Search=Search Dlaczego ty: Siedzę dużo czasu na serwie (obecnie mam złamaną nogę to nawet 10/12 godzin dziennie), chciałbym pomóc adminą, po za tym jestem kulturalny,zgodliwy, bezkonfliktowy. Wiem co można czego nie można. Czas jaki poświecasz na CS-a: obecnie jak pisałem wyżej 10/12 godzin, normalnie 5 do 7. Kontakt: Steam,Pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106480 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Widuję Cię często na serwerze, ale jakoś tak hmm...nie przekonałeś mnie do siebie. Jakoś nie zaiskrzyło ^_- Jestem neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 5 Stycznia 2014 #106485 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Ja też neutral. Wymagania spełniasz, ale jakoś się nie rzuciłeś w moje oczy pozytywnie. Zapraszam na ts. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106489 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Jakoś mnie do siebie nie przekonujesz.. Neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 5 Stycznia 2014 #106491 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Neutral, daj sie lepiej poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106501 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Neutral. zaczałes grac dopiero od koło tygodnia na serwerze i juz składasz podanie na forum ? Godziny masz, ale to nie wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106526 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Ode mnie też Neutral. Kilka razy cię widziałem, ale to za mało, aby zostać adminem dd2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106646 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Na tak. Widuje Gracz miły Nie sprawia kłopotu. ADMIN ma za zadanie ogarniać serwer, a nie podobać się wam. A on gra. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Stycznia 2014 #106784 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Górolu, nie uważasz, że przyznawanie admina osobie, która ledwie od tygodnia zagląda na serwer (dwa dni na forum), może być krzywdzące dla innych graczy? Tutaj nie chodzi o podobanie się, nie znamy jeszcze kolegi. Graczy z przegranymi godzinami jest bardzo dużo, musimy zwracać uwagę na wszystkie kryteria i sprawiedliwie rozpatrywać podania. Doceniam aktywność w ostatnich dniach. Jeśli kolega przez najbliższy czas nadal będzie często widywany, jego starania na pewno zostaną zauważone i docenione. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi