Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie by bo tak o?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: bo tak o?

Doświadczenie (w byciu adminem): tak, byłem już adminem.

Znajomość AMXX: 1-10/ 6.5

Staż w CS: Około roku tylko miałem przerwy chwile i teraz wracam ponownie.

Steam/ NonSteam: Steam

Link do gamertrcker: 

https://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=bo+tak+o%3F&Search=Search

Dlaczego ty: Siedzę dużo czasu na serwie (obecnie mam złamaną nogę to nawet 10/12 godzin dziennie), chciałbym pomóc adminą, po za tym jestem kulturalny,zgodliwy, bezkonfliktowy. Wiem co można czego nie można.

Czas jaki poświecasz na CS-a: obecnie jak pisałem wyżej 10/12 godzin, normalnie 5 do 7.

Kontakt: Steam,Pw

Na tak.

Widuje

Gracz miły

Nie sprawia kłopotu.

ADMIN ma za zadanie ogarniać serwer, a nie podobać się wam. A on gra.

Powodzenia.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:
Górolu, nie uważasz, że przyznawanie admina osobie, która ledwie od tygodnia zagląda na serwer (dwa dni na forum), może być krzywdzące dla innych graczy? Tutaj nie chodzi o podobanie się, nie znamy jeszcze kolegi. Graczy z przegranymi godzinami jest bardzo dużo, musimy zwracać uwagę na wszystkie kryteria i sprawiedliwie rozpatrywać podania. Doceniam aktywność w ostatnich dniach. Jeśli kolega przez najbliższy czas nadal będzie często widywany, jego starania na pewno zostaną zauważone i docenione.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...