Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106452 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Twój nick podczas gry: Fx|kjuben Godzina, data zdarzenia: okolo 15.10 05.01.2014 rok Mapa: Olny DD2 [DM] STEAM_ID / IP: 'STEAM_0:4:2106697299' / ip '31.174.127.82' Uzasadnienie:Gram sb normalnie ,Oczywiscie czysty po jakims czasie dostałem bana za Czitowanie ale prawda jest taka ze byłem czysty Prosze o Ub ewentualnie obejrzec Demko No ok moge poczekac nie ma zadnego Problemu bo nie mam nic do ukrycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106460 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Musisz poczekać na admina banującego. biOhazard czekamy na dowody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106471 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Przykro mi ,ze tak wyszło. Wiem, że nie grałeś czysto. Stałeś na respie TT i celowałeś na głowę CT przez bramę. Masz szczęście, że nie ma teraz hltv. Nie będę się tu z Tobą kłócił. Moja wina, że nie zrobiłem SS. Graczowi należy się UB z braku dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106472 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Przykro mi ,ze tak wyszło. Wiem, że nie grałeś czysto. Stałeś na respie TT i celowałeś na głowę CT przez bramę. Masz szczęście, że nie ma teraz hltv. Nie będę się tu z Tobą kłócił. Moja wina, że nie zrobiłem SS. Graczowi należy się UB z braku dowodów. 1000 % byłem czysty ........ po drugie zastanów sie nad robieniem ss-ów przed daniem komus bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106476 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Dobrze mój błąd. Jestem tylko człowiekiem. Tak jak każdy, ja też mam prawo się pomylić. Przepraszam Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106478 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Dobrze mój błąd. Jestem tylko człowiekiem. Tak jak każdy, ja też mam prawo się pomylić. Przepraszam Cię to nie chodzi o Przepraszanie tylko o to abys dobrze ogladał gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
equinzy Napisano 5 Stycznia 2014 #106487 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi