Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106413 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : M@giczNy GaNdalF [AMXBans] Powod : ' UBT ----->CZIT ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 267973722 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.20.173.87 ' [AMXBans] ======================================== Panowie nie wiem o co chodzi, ktos sie musial podszyc pode mnie. Gram czysto, wrzucalem kilka razy SSY a teraz ban za czitowanie jak ja nawet nie gralem ostatnio.. sprawdzcie moje ssy co wrzucalem, tam jest moje ip i id, nie mam steama a w tym banie jest id steam. to jest moje ip: ' 83.20.84.32 ' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106420 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106481 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi