Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106408 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Chciałbym zaproponować nową zabawe pomiędzy mapkami, poprawiła by ona skilla dla TT, oraz CT, Było by to coś w rodzaju AIM'a ,ta zabawa poprawiła by jak już mówiłem możliwości TT oraz CT. Jeśli nie ma na to czasu, ja mógłbym tą mapke zrobić osobiście , ponieważ posiadam taki oto program, już jedną mapkę aim zrobiłem , oto ona : http://speedy.sh/e93Ya/aim-needeye.bsp , to link do mojej pierwszej mapy , zachowałem ją na pamiątke, jeśli chcecie moge wrzucić reszte, lecz nie chciało mi się wszystkich ich wrzucać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106429 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Moim zdaniem nie jest to zły pomysł ,ale nie przejdzie. Jailbreak jest dla zabawy ,a nie żeby ćwiczyć skilla. WOlałbym aby dodali tą zabawe ze skuterami ,którą opisałem ,bo naprawde masa przy niej zabawy. A na takiej mapie można dostać "kurwi*y" jeżeli się przegrywa. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 5 Stycznia 2014 #106493 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Po co? Może najlepiej od razu zmieńmy moda na aim? To jest jailbreak, a nie serwer aim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 6 Stycznia 2014 #107372 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Raczej nie wypali. Lepsza będzie ta mapka ze skuterami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #107616 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Nie przejdzie. /zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #107617 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi