HaX? Napisano 21 Stycznia 2016 #386557 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Nick: HaX? Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Kilka lat temu wyłem adminem na serwerowni w mc , więc wiem jak mam się zachowywać i co robić aby być dobrym adminem ;D. Na serwerach cs nigdy nie byłem adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10): Myslę że 5/10 dopiero się uczę ale w razie czego mam zapisane wszystkie potrzebny komendy na pulpicie ;D Staż w CS-sie: około 12-13 mies. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Myslę że nadaję się na Admina ponieważ lubię nawiązywać nowe znajomosci i nie jestem "TRUJĄCYM" graczem. Z chęcią udzielę kilku rad mniej doswiadczonym graczom ode mnie i będę pilnował porządku na serwerze. No i oczywiscie staram się być jak najczęsciej aktywnym na serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4h (tydzien), 4-7/8h (weekend oraz wszelkie dni wolne od szkoły) Kontakt: http://steamcommunity.com/profiles/76561198152533583/| http://steamcommunity.com/profiles/76561198275785329/ <-- na tym koncie można mnie dodać tylko przez grę ponieważ cs kupowałem nie przez Steam Pozdrawiam ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BijeszSie?? Napisano 21 Stycznia 2016 #386586 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Na małe nie :3 Powody?: +Wiek +/- Byłeś adminem serwerowni ale to w Minecrafcie +Dużo możesz spędzić czasu na serwerze - Konto pod podanie. +Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suS Napisano 22 Stycznia 2016 #386642 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Dla ułatwienia niektórym szukania jego GT: http://www.gametracker.com/player/HaX%3F/91.185.185.20:28075/ Na serwerze nie widziałem Cię zbyt często, wbijasz w "kratkę", a prościej mówiąc raz jesteś jeden dzień, raz Cię nie ma przez kolejny tydzień/dwa. W tym tygodniu wbiłeś gdzieś ~2h w jeden dzień a reszta dni bez całkowitej aktywności. Widziałem Cię chyba raz, nawet nie wiem czy dłużej niż 15 minut, nie wiem czy posiadasz mikrofon bo się nie odzywałeś, jakoś nie zapadłeś mi w pamięci. Co do znajomości komend to nic, nauczenie się podstaw zajmuje 5 minut, a opanowanie tego w całości 15 minut. Podsumowując jak dla mnie, jesteś za mało aktywny by starać się o flagi na tym serwerze. Wpadaj częściej, łącz się z nami w wspólnej rozmowie na serwerze a na pewno się poznamy lepiej. Na ten czas, jestem na NIE . @lovely podałem za niego już wcześniej, więc jak chcesz to sobie sprawdź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboy Napisano 22 Stycznia 2016 #386867 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Witam ja oczywiście jestem tego samego zdania co kolega wyżej Oczywiście na Nie Co do mikro to też cię nigdy nie słyszałem no i widziałem cię raz w tym tygodniu chociaż jetem codziennie po kilka godzin Konto założone do podania Pograj trochę z nami być może zmienię zdanie na obecną chwilę jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 24 Stycznia 2016 #387717 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Miałem możliwość poznania tego gracza, wydaję się osobą ogarniętą. Tematami na forum nikt się nie interesuje. Jestem neutralny co do podania, za wcześnie, żeby oceniać. Ps: podaj Gametrackera! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvin! Napisano 27 Stycznia 2016 #389464 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Jesteś ogarnięty, potrafisz strzelać (lepiej ode mnie co mnie martwi, ale w sumie wyczynem to nie jest ). Głos jest w porządku, pare razy Cie widziałem na servie i siedziałeś dłuższy czas także OK. Z tym Mincecrafte'em to nie bede sie wypowiadał bo to wgl nie ma związku moim zdaniem... Komendy na adma to każdy zna sm_kick jest łatwe nie wiem jak z ogranianiem overwatchami Ale zobaczymy mało gadatliwy jesteś co jest plusem i minusem. Kulturka raczej na miejscu.. Jestem na tak... Więcej godzin na serwerze i żeby ludzie Cie troche bardziej poznali i bedzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaV997 Napisano 31 Stycznia 2016 #391190 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Od dłuższego czasu często widywany na serwie. Używa mikrofonu i przy tym jest kulturalny. Często jest na serwie kiedy nie ma innego admina, przez co musi nas wołać, jak jest jakiś cheater. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grio2 Napisano 8 Lutego 2016 #395544 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Na czas próbny zobaczymy żeby tylko się nie skarżyli na ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grio2 Napisano 8 Lutego 2016 #395545 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grio2 Napisano 8 Lutego 2016 #395566 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi