Skocz do zawartości

Podanie na Admina | HaX?

HaX?

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: HaX?

Doświadczenie (w byciu adminem): Kilka lat temu wyłem adminem na serwerowni w mc xD, więc wiem jak mam się zachowywać i co robić aby być dobrym adminem ;D. Na serwerach cs nigdy nie byłem adminem 

Znajomość AMXX (W skali 1-10): Myslę że 5/10 dopiero się uczę ale w razie czego mam zapisane wszystkie potrzebny komendy na pulpicie ;D

Staż w CS-sie: około 12-13 mies.

Steam / NonSteam: Steam

Dlaczego Ty: Myslę że nadaję się na Admina ponieważ lubię nawiązywać nowe znajomosci i nie jestem "TRUJĄCYM" graczem. Z chęcią udzielę kilku rad mniej doswiadczonym graczom ode mnie i będę pilnował porządku na serwerze. No i oczywiscie staram się być jak najczęsciej aktywnym na serwerze.  

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4h (tydzien), 4-7/8h (weekend oraz wszelkie dni wolne od szkoły) 

Kontakt: http://steamcommunity.com/profiles/76561198152533583/| http://steamcommunity.com/profiles/76561198275785329/ <-- na tym koncie można mnie dodać tylko przez grę ponieważ cs kupowałem nie przez Steam

Pozdrawiam ;D

Dla ułatwienia niektórym szukania jego GT: http://www.gametracker.com/player/HaX%3F/91.185.185.20:28075/

Na serwerze nie widziałem Cię zbyt często, wbijasz w "kratkę", a prościej mówiąc raz jesteś jeden dzień, raz Cię nie ma przez kolejny tydzień/dwa.

W tym tygodniu wbiłeś gdzieś ~2h w jeden dzień a reszta dni bez całkowitej aktywności.

Widziałem Cię chyba raz, nawet nie wiem czy dłużej niż 15 minut, nie wiem czy posiadasz mikrofon bo się nie odzywałeś, jakoś nie zapadłeś mi w pamięci.

Co do znajomości komend to nic, nauczenie się podstaw zajmuje 5 minut, a opanowanie tego w całości 15 minut.

Podsumowując jak dla mnie, jesteś za mało aktywny by starać się o flagi na tym serwerze. Wpadaj częściej, łącz się z nami w wspólnej rozmowie na serwerze a na pewno się poznamy lepiej. Na ten czas, jestem na NIE

.

@lovely podałem za niego już wcześniej, więc jak chcesz to sobie sprawdź :P

Witam ja oczywiście jestem tego samego zdania co kolega wyżej Oczywiście na Nie 

Co do mikro to też cię nigdy nie słyszałem no i widziałem cię raz w tym tygodniu chociaż jetem codziennie po kilka godzin 

Konto założone do podania 

Pograj trochę z nami być może zmienię zdanie na obecną chwilę jestem na Nie 

Jesteś ogarnięty, potrafisz strzelać (lepiej ode mnie co mnie martwi, ale w sumie wyczynem to nie jest xD). Głos jest w porządku, pare razy Cie widziałem na servie i siedziałeś dłuższy czas także OK. Z tym Mincecrafte'em to nie bede sie wypowiadał bo to wgl nie ma związku moim zdaniem... Komendy na adma to każdy zna sm_kick jest łatwe nie wiem jak z ogranianiem overwatchami :P  Ale zobaczymy mało gadatliwy jesteś co jest plusem i minusem. Kulturka raczej na miejscu.. Jestem na tak... Więcej godzin na serwerze i żeby ludzie Cie troche bardziej poznali i bedzie git :D

• 2 weeks later...

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...