`cruzeN. Napisano 5 Stycznia 2014 #106368 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Witam otóż zostały mi dziś pierwszy raz zrobione ss'y na codzie 800 i mam taki problem iż przeszukałem cały komputer w przeróżne sposoby aby je znaleźć, ale niestety nigdzie ich nie ma. Może ktoś coś pomóc bo już nie mam pomysłów. Gram już pewien czas na tym serwerze i zależy mi na nim aby dalej zostać. Przypominam że gram na Steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 5 Stycznia 2014 #106385 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Dysk na którym masz zainstalowanego Steama ----> Program Files ---->Steam ----> SteamApps ----> common ----> Half-Life ----> cstrike albo cstrike_polish Jeżeli grasz na Steam musza być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 5 Stycznia 2014 Autor #106400 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Dysk na którym masz zainstalowanego Steama ----> Program Files ---->Steam ----> SteamApps ----> common ----> Half-Life ----> cstrike albo cstrike_polish Jeżeli grasz na Steam musza być Niby muszą a u mnie nie ma szukałem nawet przez menadżer zadań i i nic. Tak jak mówiłem pusto jest http://www37.zippyshare.com/i/14546244/26551/forum.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 5 Stycznia 2014 #106409 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Masz poszukaj http://multi-head.pl/topic/15229-zamkni%C4%99tywz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106410 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Jak masz czysty ten folder to gidze masz cs? Tam sa wszystkie gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106415 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Ludzie ,ogarnijcie wy się! Jeżeli dostałeś ,a powód bana ,że masz wstawić ssy na Multi-Head.pl ,to nie ma możliwości ,że ich nie masz. Wytłumacze wam skomplikowany system robienia ss'ów , klika się przycisk , wybiera się gracza ,a reszta to automat. Automat robi mu 5 ssów i automatycznie daje bana. Więc nie ma opcji ,że nie ma ss'ów. Tak jak niektórzy piszą "admin mi nie zrobił ssów ,a dał bana", zrozumcie ,nie da sie tak! Proponuje ,aby tego typu tematy nagradzać punktam. Pozdrawiam , Samuraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 5 Stycznia 2014 #106437 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi