Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106363 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Data i godzina: 05.01.2014 13:30 Nick admina/gracza, który zawinił: PeQ nie wiem czy to admin Dowody: cały serwer i mój ban [AMXBans] Powod: 'Kultura' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' Świadkowie: Szczególnie Hyuuga , sb. amt. matuxas Uzasadnienie: 1 . Gram na mapie Alpin zostaje 40s . A admin PeQ slay'uje mnie za to że niewykonuje celów mapy jak strzelam się z 2 graczami . Po czym mówi że kampię jak się strzelam by pójść po hosty 2. Mówię mu za co ban wycinki : sa. : jest przeznaczony czas na cele PeQ. : SB napisz cos jescze na say a masz bana za spam ( Ciekawe co pisał ... że nie słusznie mnie slay'ujesz? 3. Daj mi powód za co dostałem bana za kulture jak nic nie pisałem takiego złego ... Daj wycinek po prostu chciałeś się mnie pozbyć .. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: PeQ. [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'Kultura' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:1739986511' [AMXBans] Twoje IP: '93.105.30.27' [AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106364 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Admin PeQ przepraszam pomyłka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106379 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 pokaż reszte konsoli ;] Jak dla mnie Sa i SB przesadziliście tyle na temat pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106384 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 http://speedy.sh/8VnHJ/2014-01-05-00001.jpg O to link ban jest slyszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106388 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi