Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106310 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Twój nick podczas grania: CrowN / Idzie ino brzeeczy Godzina, data zdarzenia: 12:10 05.01.2014 Mapa: awp_arco chyba Link do screenów: http://speedy.sh/VyTrw/SS.zip STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:450195' / '83.11.60.72' [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: J0K3R [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na Multi-Head.pl' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:450195' [AMXBans] Twoje IP: '83.11.60.72' [AMXBans] =============================================== Tutaj admin nawet nie sprawdzal, zdazyl wejsc na specta i wpisac komende na ss... Jok3r dostawal lanie CrowN dostal bana ! Proszę o ub ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
equinzy Napisano 5 Stycznia 2014 #106314 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106315 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106326 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Przepraszam , ze juz w zamknietym . Przypatywałem się tobie jak ktoś mnie zabił . Wydawałeś mi się odpalony , najwidoczniej się myliłem . Jak mi wiadomo mogę dawać ss'y każdemu ... Jesteś czysty to wstawisz . Na specty przypatrywałęm się tobie jeszcze jedną rudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi