Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106058 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Twój nick podczas gry:*DizzY* Godzina, data zdarzenia:Kilka minut temu . Mapa:de_infenro STEAM_ID / IP :217.97.210.123 Uzasadnienie1 raz dostałem bana za to, że napisałem do Scappy "Chuj wie jak to się pisze" i od razu ban na 30min, potem na mapce de_inferno 1 moje przekleństwo "Kurwa no kto znowu blokuje..." i ban na 1h... Regulamin : 1. Staramy się nie przeklinać. ( tutaj można przeklinać ale nie co drugie słowo kur*a czy ci*a ) (Ban do 30 min) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106061 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 W amx jesteś czysty. Poczekajmy na wypowiedź admina banującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106065 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Tetra proszę o wypowiedzenie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 5 Stycznia 2014 #106066 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 kolega przeklina oj przeklina . Dostalem bana pierwszym razem , odpoczeles wszedles i dalej to samo robisz wiec kara sie wydluza zeby nie stalo sie to nagminne . I jeszcze do tego sie glupio smiales bo siedzialem na specie i myslales ze mnie nie ma , "i tak tetry nie ma " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106070 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Hahaha, ja dużo przeklinam?? To Ty chyba grzybki jakieś jesz... 1 raz zabluźniłem na mapce cs_assault do kolegi Scappy, bo pytał się jak się pisze jeden wyraz... Nie dałeś upomnienia ani nic tylko od razu ban i się nie wykręcaj już 2 raz zabluźniłem na mapie de_inferno, bo ciągle blokują... Emocje... Żadnego upomnienia... Ban na 1h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106071 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Kolego jeżeli dał ci bana na 1h to na pewno od tak ci go nie dał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106076 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Hmm... Jak nie wierzysz to spytaj się Kingi Zbloczyli mnie i to nie raz, więc napisałem tak "Kurwa... Znowu bloczycie..." i dostałem bana na 1h... To jest jakieś chore... W regulaminie pisze, że można przeklinać, a to było 1 raz na mapę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106077 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Ban słuszny. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106078 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi