Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105782 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center]Radaktor: Czerwonyy. [/align] [align=center]Udzielający: Zew Natury [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Witam, mógłbym przeprowadzić z Tobą wywiad? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Siema, tak jasne. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Zacznijmy tym razem od tego, i powiedz nam jak trafiłeś na MH? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Zupełny przypadek, szczerze to nawet nie pamiętam, ale gram na tym serwerze od samego początku mojej kariery z CS-em. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Teraz opowiedz o tym jak znalazłeś się na stanowisku Opiekuna Adminów FFA. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Z tego co wiem zostałem opiekunem ze względu na to, że długo sprawowałem funkcje admina ( wygląda na to, że dobrze), [/align] [align=center]znam wszystkich adminów, mamy ze sobą dobry kontakt i chce dla tego serwera jak najlepiej [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak widzisz swoją przyszłość na MH ? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Co do mojej przyszłości to proszę pytać aquaxa lub 777, to oni mną rządzą A tak na poważnie moją przyszłość widzę tak jak do tej pory [/align] [align=center]czyli pełny kontroling, trzeba oczyszczac serwer z oszustów [/align] [align=center] [/align] [align=center]Powiedz jak oceniasz pracę adminów FFA. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hmm..trudne pytanie, nasi admini FFA są już dorosłymi ludźmi z innymi obowiązkami niż CS ale dają z siebie ile mogą i dobrze pilnują [/align] [align=center]porządku na serwerze i oby tak dalej ! [/align] [align=center] [/align] [align=center]Teraz przejdźmy do Twojego drugiego życia, ile masz lat, jak się nazywasz i skąd pochodzisz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jestem Wojtek mam 20 lat i pochodzę z Łodzi. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Opowiedz coś o swoim mieście rodzinnym. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Łódź- mała wioska pod Warszawą, ciągła walka klubowa i strach wyjść z domu po dobranocce. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Może masz jakąś bliską Ci osobę, jeżeli tak opowiedz o niej. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak mam, mój chłopak Tarski, bardzo lubimy grac ze sobą A i mam chomika Filipa. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakie masz plany na przyszłość? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Chcę wygryźć aquaxa i zostać head adminem a nastepnie zlikwidować tą sieć serwerów.. Hah żartuję [/align] [align=center]Zależy o jakie plany pytasz, CS-owe czy prywatne, jeśli o CS-owe to łapać fragi i w końcu wejść do top 15 playerów na MH FFA [/align] [align=center] [/align] [align=center]To było ostatnie pytanie w tym wywiadzie, chciałbyś kogoś pozdrowić? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Pozdrawiam administracje MH, Tarskiego, Eryka i pysia Golibrodę. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dziękuje za udzielenie wywiadu, życzę sukcesów na naszej sieci ! [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dzięki [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=right]~Redakcja Multi-Head [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105784 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Krótko i na temat. Oby tak dalej pablito. Wywiad ładnie napisany różne pytanie i jest git . (Y) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105786 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 fajny wywiad bardzo przyjemnie mi się go czytało i nie wiedziałem że mamy geja w sieci ze kocha Tarskiego hehe żarcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105788 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 [align=center] [/align] [align=center]Tak mam, mój chłopak Tarski [/align] [align=center] [/align] @Zew Natury jesteś gejem? Wywiad miło się czyta , fajnie dobrane kolory ,ale troche krótki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105789 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Nie jestem pedziem przecież to żart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105790 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Kolejny Fajny Wywiad, dobry z cb Redaktor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105791 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Dobrze że nie musimy się już ukrywać, fajny wywiad Zew :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105793 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Gratuluję udanego wywiadu. Cały czas do przodu. Niektóre pytania są zaskakujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 4 Stycznia 2014 #105843 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Wywiad przeprowadzony z pomysłem, naprawdę widać, że się starasz, trzymam za Ciebie kciuki. Ps : Zew gratuluję Opiekuna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105858 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Znów za krótki wywiad, tym razem nie byłeś zaspany ! Skorzystaj trochę z propozycji pytań jakie pisaliśmy Trening czyni mistrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105862 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Znów za krótki wywiad, tym razem nie byłeś zaspany ! Skorzystaj trochę z propozycji pytań jakie pisaliśmy Trening czyni mistrza Te pytanie też pisałem w tym samym momencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 4 Stycznia 2014 #105954 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Krótko i na temat, jest okey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106191 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Wywiadzik jest fajny,Krótko napisane ale wszystkie najważniejsze pytania zostały zadane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106344 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Krótko, zwięźle i na temat, wywiad miło się czytało. Jestem pysiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106643 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Bardzo krótki ale wszystko na temat , Fajnie Fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi