Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Propozycja dodania czegoś takiego , jak ...

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Chciałbmy zaproponować rodzaj czegoś jak klas, na serwerze JB (Nie, to nie Justin Bieber, to JailBreak)

Były by to klasy dające nie niewidzialność , nieśmiertelność, tylko coś prostrzego, chociażby klasa pod możliwą nazwą:

Reloader

: Miałby on przeładowanie broni szybsze o 30% , nie dawało by to zbyt wiele, a jednak przechyliło by to szanse o wiele więcej niż się wydaje.

Damager

: Miałby on obrażenia większe o 10%, to zaś wygląda na zbyt wielkie przechylenie przewagi na strone więźniów, lecz zwykły więzień bez ulepszonych obrażeń nie robił by zbyt wiele, a dla VIP'ów obrażenia były by zwiększone tylko o 5%.

Granader

: Dostawałby co runde HE/Flesha lecz z nich miałby korzyść (obrażenia i oślepienie) o 15%.

Dawało by to dosyć dużą przewagę, więc korzyści można by zmniejszyć jeszcze bardziej.

Te klasy miały by swoje poziomy, było by tu wielkie urozmaicenie, na kolejnych poziomach , przeładowanie było by jeszcze szybsze, obrażenia jeszcze większe, oraz korzyści z granatów również większe.

Wiem że nie ma na to czasu, lecz po pracach serwerowych, mógłbym w tym nawet pomóc ;) proszę o szybkie rozpatrzenie , najlepiej pozytywne.

Odpada. ;)

Po pierwsze to nie jest codmod , tylko jailbreake. Pewnie gdyby to wprowadzili to gracze chcieliby jeszcze levele , i później okazałoby się ,że więzień ma 500 hp i ma na hita strażnika. :P

Po za tym np.Granader dostaje He , i jak ma gang to zabija strażnika na hita. ;)

Albo Damager , już teraz strażnika da się zabić na dwa hity z lewego/jeden z prawego , po dodaniu tej klasy strażnik by był na hita z lewego.. Bezsensu..

Reloader ma szybsze przeładowanie ,pomyśl sob ,że więzień ci ucieknie i zdobędzie broń. Nie dość ,że ma 200/220 hp ,ty masz 100 ,większe obrażenia to jeszcze przeładowywuje szybciej broń.. Bez szans. ;)

Jeszcze raz powtarzam ,że odpada. :)

Pozdrawiam , Samuraj! :P

Zauważyłem, że powstaje coraz więcej serwerów o różnych działaniach ( Chodzi o gatunek np. Code Mode) gdzie są klasy tak jak DR,4Fun itp  dla mnie za dużo tego...

Ale co do klas to dosyć ambitny pomysł tylko dlaczego mają Więźniowie klasy aa już Policjańci nie?.

Ja osobiście jestem na stanowcze NIE. Otóż gdyby dodano takie klasy jak piszesz to każdemu odechciało by się grać. Gra dla tt stała by się bardzo łatwą.

Na NIE! Chcesz klasy to idź na COD'a. TT byłoby za silne,  runda kończyła by się zaraz po otwarcu cel, jeżeli TT z granatami leci. Gdyby takie coś wprowadzili, to napewno nie byłoby chętnych do CT, sam bym nie chciał prowadzić :P 

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

mxwk.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...