Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105537 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 A więc zacznę od tego że jestem nowy u "was" i jak był podobny temat to przepraszam. Wykupiłem sobie dziś vip-a, wpisuję do konsoli: setinfo... i tak dalej, wpisałem kilka razy, nagle mnie wyrzuciło z serwa, chcę wbić znowu wyskakuje mi "You have no entry to the server..." nie wiem dla czego tak się stało, może przez to że kilka razy to wpisywałem? Pozdrawiam i liczę na pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
equinzy Napisano 4 Stycznia 2014 #105548 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 odczekaj mape, a jak nie wejdzie to napisz do h@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
equinzy Napisano 4 Stycznia 2014 #105549 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi