Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105318 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Nick:KiLLeR:/D Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem):Bardzo Dobre ! Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie:3/4 lata Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:Nie mam przegranych godzin, ponieważ serwer dopiero powstał. Steam / NonSteam:Steam Dlaczego TY .!:Chciałbym pomóc z serwerem, gra tam dużo cziterów , chciałbym ich ogarnąć. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2/3 godzinki Kontakt:Steam,pw,gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105321 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Kolego, ty chyba sobie żarty robisz. Jestem na nie. -http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=KiLLeR%3A%2FD&Search=Search Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105507 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Admin jest na dwóch serwerach automatycznie. dd2 i dd2 #2 I wymówka, że serwer dopiero powstał jest nie na miejscu. Masz 4 godziny przegrane na starszym dd2 i podanie składasz? jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 4 Stycznia 2014 #105509 Administrator Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi