Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105207 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center]Redaktor: Czerwonyy. [/align] [align=center]Udzielający: 7 7 7 [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Witam Grzesiu, z tej strony Redaktor MH, Czerwonyy, był byś tak miły i mógłbym przeprowadzić z Tobą wywiad? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Witam , pewnie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Na początku opowiedz nam coś o sobie, ile masz lat, skąd pochodzisz. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Mój wiek zostawmy w spokoju Mieszkam i pracuję w Warszawie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Może opowiesz coś o swoim mieście rodzinnym? [/align] [align=center] [/align] [align=center]O Warszawie można mówić godzinami,więc nie wiem czy masz tyle czasu ..... [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dziękujemy, gracze pewnie są ciekawi, co nasz Super Admin robił przez Święta Bożego Narodzenia, mógłbyś coś opowiedzieć? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Święta spędziłem w rodzinnym gronie i na tym pozostańmy [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]A teraz coś z innej beczki, jak znalazłeś się na MH? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Na MH tak naprawdę znalazłem się przypadkiem,szukałem fajnego serwera,znalazłem i oto jestem [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak będzie wyglądała Twoja przyszłość na MH ? [/align] [align=center] [/align] [align=center]A to pytanie raczej nie do mnie Ja chcę pozostać jak najdłużej na MH i dalej robić swoje. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Bardzo ciekawe. Opowiedz coś o swoich awansach na MH. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Moje awanse były bardzo spontaniczne Ale to jest tylko przykład, że w krótkim okresie czasu można wiele osiągnąć. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Na jakich serwerach można Cie teraz zauważyć? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Głównie na FFA, choć nie zapominam o innych serwerach i staram się w miarę możliwości czasu odwiedzać wszystkie serwery. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Właśnie, ostatnio zacząłeś się zajmować naszym serwerem FFA widzę, że są bardzo dobre efekty. Co o tym myślisz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jestem pozytywnie nastawiony do tego serwera i myślę, że w niedługim czasie będziemy na szczycie serwerów FFA w Polsce. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakie są Twoje dalsze plany, w sprawie serwera FFA ? [/align] [align=center] [/align] [align=center]TOP 1 W Polsce Będzie ciężko,ale wierze że uda nam się osiągnąć nasze cele. Na pewno potrzebujemy na to czasu i nic samo do nas nie przyjdzie na wszystko trzeba ciężko pracować. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak oceniasz swoją pracę? Oraz pracę innych S@? [/align] [align=center] [/align] [align=center]To pytanie również nie jest do mnie [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie będę sam siebie oceniał Ewentualnie mogę siebie krytykować A co do pozostałych S@ to również nie mi jest oceniać ich pracę oraz wkład w rozwój naszej sieci. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Zbliżamy się do końca wywiadu, może chciałbyś kogoś pozdrowić?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak, pozdrawiam całą społeczność Multi-Head. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dziękuje za wywiad, oraz życzę powodzenia w życiu prywatnym, oraz w życiu Sieci ![/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105209 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Krótki, treściwy wywiad. Podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105210 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 7 co taki tajemniczy? czerwony trzeba bylo od niego wyciagnac wiecej dosc krotki wywiad, pytania malo ciekawe, wybacz nie urzekl mnie;p ale probuj dalej;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105212 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 7 co taki tajemniczy? czerwony trzeba bylo od niego wyciagnac wiecej dosc krotki wywiad, pytania malo ciekawe, wybacz nie urzekl mnie;p ale probuj dalej;) Ponieważ, jestem trochę śpiący i nie wiem co się ze mną dzieje. Dzisiaj będą lepsze, jeżeli ktoś będzie chciał udzielić wywiadu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 4 Stycznia 2014 #105213 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Wywiad nawet fajny tylko szkoda ze taki krótki Oby takich więcej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105252 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Wywiad w porządku ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105370 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Wywiad dobrze napisany,kolorki dobrane dobrze i znaki interpunkcyjne są tam gdzie powinny być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105381 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Miło poczytać takie wywiady przed rozpoczęciem dnia Dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 4 Stycznia 2014 #105501 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 7 zaciekawił naszą zieloną swoją tajemniczością Dla mnie wywiad na średnim poziomie, mało pytań, które by zainteresowały czytelnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105508 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Wywiad fajny, dobrze się go czytało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105531 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 ... Dla mnie wywiad na średnim poziomie, mało pytań, które by zainteresowały czytelnika. Niestety muszę się zgodzić, żeby nie powiedzieć słaby. 777 tajemniczy i pociągający (Zielonąą) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105582 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Wywiad nie jest aż taki słaby , musisz tylko lepiej dobierać pytania i nie "spać" podczas prowadzenia go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105590 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Krótko i na temat. Brawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 #109027 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Do czytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi