Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #105077 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Witam. Mam mały problem po wbisaniu komendy /klan normalnie wychodzi mi te okno lecz bo kliknieciu którejś z opcji pisze mi "Musisz być liderem" PS: wiem że były takie tematy lecz nie mogłem znaleść potrzebnych mi informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #105094 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Sprawdź czy na początku mapy masz też takie coś i daj info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 3 Stycznia 2014 #105110 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Klany czasami się bugują zobacz czy na następnej mapie będziesz miał lidera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Stycznia 2014 #105151 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Myślę , że koledzy pomogli , tak więc zamykam . Jakby coś się działo , pisz pw . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Stycznia 2014 #105152 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi