Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104983 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 [align=center]Imię: Patryk Wiek: 16 Kontakt[steam/Gadu-Gadu]: steam: rickygrippo Staż na forum: Rejestracja 29 sierpień 2013 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Brak, lecz chciałbym zostać "Redaktorem" Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 8/9 Ilość wolnego czasu, na pełnienie funkcji Redaktorskiej: 2/3 godzinki ;D List motywacyjny: Chciałbym pomóc obecnym Redaktorom w ich ciężkiej pracy. Przykładowy wywiad[najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie]: [/align] [align=center]ja - zielony [/align] [align=center] [/align] [align=center]OJCIEC PABLITO - błękitny [/align] [align=center] [/align] [align=center]Witaj, czy mógłbym przeprowadzić z Tobą wywiad? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Witaj. Jak najbardziej. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Przedstaw się, powiedz ile masz lat oraz czym się interesujesz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Mam na imię Jonasz, mam 16 lat, interesuję się piłką nożną na którą poświęciłem połowę swojego życia, to jest już z 8 lat. [/align] [align=center] [/align] [align=center]To szmat czasu. Mógłbyś opowiedzieć nam w jakim klubie obecnie grasz, oraz na jakiej pozycji? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Obecnie gram w Górniku Zabrze (ktoś mnie może za to nie lubić), gram na pozycji środkowego obrońcy, [/align] [align=center] lub pomocnika, czuję się na tych pozycjach bardzo dobrze i niczego mi nie brakuje. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dobrze, teraz mam pytanie zupełnie z innej półki. Jak znalazłeś się na MH oraz dlaczego wciąż jesteś z nami? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ohh.. Długa historia, grałem kiedyś z Verusiem na innej sieci, aquax napisał do Verusia czy nie chciałby zostać adminem jednego z serwerów MH, on się zgodził, po czym ja przyszedłem za nim, ponieważ polecił mi on serwery MH. Jestem wciąż na tej sieci, ponieważ staram się o awansowanie jak najwyżej, gdyż chciałbym pomóc naszej administracji. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ciekawa historia. Powiedz nam jeszcze czy uważasz że powinieneś zostać "Redaktorem Naczelnym" MH? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Uważam, że powinienem nim zostać, lecz razem z moim wspólnikiem Ostinem. Oboje chcielibyśmy rozwinąć Redakcję MH. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Co sądzisz o pracy naszego nowego opiekuna serwera CoD 200 lvl - Pozdrusia? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Uważam, że na razie nie ma co oceniać, ma tą rangę od kilku dni, na to pytanie mógłbym odpowiedzieć po miesiącu jego pracy. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Zbliżamy się do końca wywiadu, chciałbyś kogoś pozdrowić? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Pozdrawiam mojego wspólnika oraz cała administrację MH [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dziękuję Ci za wywiad i życzę szczęśliwego nowego roku. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dziękuje, oraz wzajemnie. [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104997 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 [align=center]Jestem na tak, potrzebujemy redaktorów, Ja wraz z moim wspólnikiem mamy wiele różnych pomysłów na rozwinięcie redakcji, jeszcze jedna osoba z pewnością się przyda ! [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104999 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jestem na Tak. Mam nadzieje że razem rozwiniemy się pod względem przeprowadzania wywiadów i innych tego typu rzeczy. Widać że masz chęci i zapał a to jest najważniejsze. Reszta przyjdzie z czasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 3 Stycznia 2014 #105018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Myślę, że przydasz się na posadę Redaktora, wywiad jest nawet ładnie przeprowadzony , na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Stycznia 2014 #105029 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 To prawda , potrzebni są Redaktorzy , którzy bez problemu poradzą sobie z robieniem wywiadów i nie tylko , jestem na tak . Wywiad przeprowadzony starannie , powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #105048 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jestem na Tak Redaktor się przyda,wywiad jest dobrze wykonany,znaki interpunkcyjne są tam gdzie powinny być Mam tylko nadzieje że jak dostaniesz ta range to przeprowadzisz ze mną wywiad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #102712 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Wywiad wykonany prawidłowo, pod każdym względem. Redaktorzy się przydadzą, jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 5 Stycznia 2014 Premium #106190 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Zostałeś przyjęty na okres próbny. Jak najszybciej odrób 3 pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361799 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Redakcja " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi