Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104829 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 1. Imie: Jonasz 2. Kont akt: steam Czerwonyy, ts. 3. Lokalizacja: Śląsk 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: 2/3 h 5 . Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): Również około 3/4 h. 6. Posty (min. 50 sensownych): Jest. 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Chciałbym pomóc obecnym moderatorom , ponieważ bardzo dobrze wiem, że ich praca jest ciężka, zdaje sobie z tego sprawę. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Wszystkie. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Jest, umiem nawiązywać bardzo dobrą współpracę. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Jest ! 11. Coś o sobie: Mam na imię Jonasz, oraz mam 16 lat, chciałbym pomóc teraźniejszym moderatorom w ich ciężkiej pracy, można mi zaufać, Administracja się na mnie poznała (tak myślę) , więc nie widzę, żadnej przeszkody aby dać mi szansę, na którą ciężko pracuję. 1 2. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB): Jest, miałem styczność z takim czymś. 13. Obowiązkowe mikro: Oczywiście, posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104830 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Na Tak - aktywny - miły - Stara się i to widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104862 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jestem na TAK. Kulturalny, systematycznie forum odwiedza, poukładany...można dać szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104868 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jestem na tak. Pablito się zmienił i stara się pomóc forum. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104891 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Ogarnięta stylistyka i ortografia wypowiedzi. Na pewno się nada na to stanowisko, bardzo się stara co widać na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 3 Stycznia 2014 #104897 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jestem na Nie, nie dawno wróciłeś na sieć bo cię nie było zbyt długo i znów tak jak kiedyś składasz podania na wszystko co się da aby mieć rangi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104902 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Na tak. ! - miły - nie przeklina - ogarnięty - bardzo często go widuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Stycznia 2014 #104988 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jestem na nie. Nie przekonujesz mnie do tego abym był na tak . Nie jestem do Cb w 100 % pewny , starasz się , ale na Moderatora potrzebujemy kogoś ustabilizowanego , dostałeś Redaktora , więc zajmij się tym co robisz . Powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #105016 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Reprezentant znów Pablito jestem na Tak Spoko mi się z toba rozmawia nadajesz się na tę posadę OGarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 3 Stycznia 2014 #105130 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jestem na nie. Pamiętam kilka sytuacji, w których pokazałeś jak cierpliwy jesteś (pkt. 10). Ostatnio ( 03.01.2013 ) odpracowałeś 4 punkty ostrzeżeń. Za darmo je dostałeś? Bo nie sądzę. Moim zdaniem, nie nadajesz się na moderatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 4 Stycznia 2014 #105202 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Widać, że próbujesz ożywić forum pracami redaktorskimi, może i warto dać Ci nową rangę, jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106067 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Ostatnio wrocileś i wydaje mi sie że lecisz na rangi jak prawie każdy chlopak na panienki... Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #102544 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Na tak. Miły, pomocny i aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Stycznia 2014 #106572 Administrator Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Czasami wydaje mi się że za dużo byś chciał mieć na raz. Nie bądź taki szybki i prędki. Czas pokaże co otrzymasz na naszej sieci jeszcze. Na tą chwilę Odrzucam podanie. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Stycznia 2014 #106573 Administrator Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361835 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Moderator " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi