Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104828 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 1. Imie: Chrystian 2. Kontakt: Steam , priv , skype , gg , ts3 3. Lokalizacja: Poznań 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: Dosyć dużo :3 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): Jak wbiję na kompa to włączam forum Wiec tak od 3-5 h 6. Posty (min. 50 sensownych): Są 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: No każdy 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Jest 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Jest 11. Coś o sobie: Mam na imię Chrystian mam 15/16 lat , mieszkam w Poznaniu. Interesuję się piłką nożną oraz jazda na hulajnodze i oczywiscie Cs'em. Gram na serwerze ODD2 oraz Cod mod i grywam często mixy/mieszańce , i to tyle. 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB): Zajmowałem i radze sobie ! 13. Obowiązkowe mikro: Jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104872 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jestem na tak: - ogarnięty - wykształcony - kulturalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104887 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jestem jak najbardziej na TAK. - pomocny - koleżeński - ogarnięty - bardzo miły i ciepły człowiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 3 Stycznia 2014 #104904 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jestem na Tak ogarnięty ale lubi czasami się powygłupiać po za tym pomocny i często jest na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104957 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Hmm jesem Neutral miałeś już kilka rang np. Admin Cod,UnBan team i je stracileś z powodu malej aktywnosci na forum zeby tak sam nie było z tą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104989 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Rasta Rasta Jasne że tak OGarnia i jest mile widziany na forum jak i tS i serwerach Śmieszny mozna z nim pogadać nada się TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #105011 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Na taag ;3 znam Cię nie od dzis i napewno ogarniesz posadę, powodzenia :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Stycznia 2014 #105138 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Miła osoba , ogarnięta , dobry kontakt z graczami , aktywny , nie wiem czy podołasz tej funkcji , ale czemu nie , na tak , powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #105143 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jestem na Tak Bardzo miła osoba dobry kontakt z graczami pomocna ogólnie w porządku życzę Powodzenia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105215 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 - kulturalny - dowcipny - miły Obiło mi się co nie co o uszy, że kiedyś było słabo z aktywnością u Ciebie, ale być może już nauczyłeś się niwelować ten błąd. Niech będzie, jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Stycznia 2014 #105452 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Rasta jest bardzo barwną postacią. Jest miły, kulturalny, pomocny, nie brak mu poczucia humoru, myślę, że podołałby tej funkcji więc jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105547 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jestem na Tak -Aktywny -Uczciwy -Ogarnięty -Miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #105552 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jestem na Tak -aktywny -mily -ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2014 #106020 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Rasta nie ma żadnej rangi i na pewno by miał czas na forum żeby je ogarnąć. Jestem na tak! Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106075 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Ostatnio twoja aktywność na forum bardzo spadła więc narazie na nie. Ogólnie to nic do ciebie nie mam ale aktywność musisz poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #103438 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Tak: -miły -ogarnięty -zabawny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #103431 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Jestem na TAK: -miły -ogar -aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Stycznia 2014 #106570 Administrator Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Znam Cię długo, lecz nie mam pewności czy poradził byś sobie z tą funkcją. Zaimponuj nas czymś więcej a wtedy możemy pomyśleć o czymś więcej. Podanie odrzucone. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Stycznia 2014 #106571 Administrator Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361836 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Moderator " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi