Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104683 Napisano 3 Stycznia 2014 Witam. Jest mały problem z ts3. Chodzi generalnie o ustawienie z automatycznym wykrywaniem glosu. Zamiast wykrywać głos gdy coś mówię, mikrofon działa cały czas a ikonka pali się nadal. Nie wiem jak to zmienić, bo nie znam się za bardzo na ts3. Proszę o pomoc jeżeli ktoś jest ogarnięty w tych sprawach
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104684 Napisano 3 Stycznia 2014 Ustaw sobie na przycisk - wygodniejsze Być może masz bardzo czuły mikrofon. Settings - - - > Options - - - > Capture - - - > zaznaczasz Push to talk i z boku wybierasz przycisk do mówienia.
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104700 Napisano 3 Stycznia 2014 wiem wiem, ale jednak nie zawsze jest to wygodne w czasie gry mikrofon raczej nie jest aż tak bardzo czuły, bo predzej działał normalnie.. teraz coś jest nie tak.. miał ktoś podobną sytuację?
Bad ek` Napisano 3 Stycznia 2014 #104701 Napisano 3 Stycznia 2014 Tak jak wyżej napisał Keymil. Każdy z nas używa opcji Push-to-talk. Można się bardzo szybko przyzwyczaić. Mam nadzieje, że wyjaśnione, w razie jakichkolwiek problemów pisz na PW.
Bad ek` Napisano 3 Stycznia 2014 #104703 Napisano 3 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
Popularne Dni
3 Sty
5
Najaktywniejsi w tym temacie
Bad ek` 2 posts
Popularne Dni
3 Sty 2014
5 posts