Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104683 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Witam. Jest mały problem z ts3. Chodzi generalnie o ustawienie z automatycznym wykrywaniem glosu. Zamiast wykrywać głos gdy coś mówię, mikrofon działa cały czas a ikonka pali się nadal. Nie wiem jak to zmienić, bo nie znam się za bardzo na ts3. Proszę o pomoc jeżeli ktoś jest ogarnięty w tych sprawach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104684 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Ustaw sobie na przycisk - wygodniejsze Być może masz bardzo czuły mikrofon. Settings - - - > Options - - - > Capture - - - > zaznaczasz Push to talk i z boku wybierasz przycisk do mówienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104700 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 wiem wiem, ale jednak nie zawsze jest to wygodne w czasie gry mikrofon raczej nie jest aż tak bardzo czuły, bo predzej działał normalnie.. teraz coś jest nie tak.. miał ktoś podobną sytuację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 3 Stycznia 2014 Premium #104701 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Tak jak wyżej napisał Keymil. Każdy z nas używa opcji Push-to-talk. Można się bardzo szybko przyzwyczaić. Mam nadzieje, że wyjaśnione, w razie jakichkolwiek problemów pisz na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 3 Stycznia 2014 Premium #104703 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi