Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104599 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 nick:]666 Wiek:15 lat Doświadczenie (w byciu adminem):Tak byłem adminem na serwerze [JAIL-BREAK] 2 razy ;pp Znajomość AMXX (W skali 1-10):5 znałem więcej ale zapomniałem już Staż w CS-sie:5 lat Steam / NonSteam:STEAM Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Dlaczego TY .!:mam doświadczenie w byciu adminem , mam czas by grać , moge dużo zrobić dla serwera i nawet kiedy teraz niemam admina staram się pilnować by był porządek na serwerze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4-6 godzin Kontakt:Skype-adrenaline464 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104600 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 jak ktoś może niech wstawi mój gametracker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104666 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Twój gametracker: http://www.gametracker.com/player/666/80.72.40.110:27027/ Co do podania. Być może mój głos się nie liczy, ale muszę powiedzieć, że czasami gracze się na ciebie skarżą, że nie ogarniasz. Dla mnie prowadzisz dobrze, ale czasami można zauważyć FK. Aktualnie jestem gdzieś pomiędzy nie a tak z przychyleniem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104702 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Niestety jestem na nie, bodajże 2 widziałem twój nick w CT , który nie prowadził oraz zabijał każdego po koleii , możliwe że to były podszywki, lecz sam ty z mikro dosyć często FKujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Stycznia 2014 #106612 Administrator Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi