Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Podanie o Admina

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick:Upalony_Head_Shot

Doświadczenie (w byciu adminem): Dobre

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9

Staż w CS-sie: 4 lata

Steam / NonSteam: STEAM_0:1:37586062

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27020/top_players/?query=Upalony_Head_Shot&Search=Search

Dlaczego TY .!: Poniewaz ja gram czysto i chce by inni tez mogli grac spokojnie a jest strasznie duzo odpalow a adminow brak dzis  lekko po 8 sh biegal i aim wiec mam nadzieje ze sie przydam :)

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-6 godzin

Kontakt: UPALONY|CS-FPG.PL

Licze na pozytywne rozpatrzenie mojgo podania. Pozdrawiam Upalony :)

Napisano

Konto założone do podania :( ( można to poprawić ) , aczkowiek jestem na TAK :) . Widze cię na serwerze , jestes ogarniety i wgl ;). Na początku jak cię poznałem nie wywarłeś na mnie za dużego wrażenia , ale potem się ustatkowałeś , poznałem cię lepiej i wywnioskowałęm , że z ciebie jest spoko koleś :) 

Napisano

Podstawowe wymaganie niby spełniasz, mogę dać ci tak, ale tylko dlatego, że mało jest adminów na tym serwerze.

Napisano

Jestem na Tak lecz twoja aktywność na forum jest zerowa. Wymagania spełniasz :) a Pw i hasło to podajesz wtedy gdy H@ pozytywnie rozpatrzy twoje podanie;

Napisano

wiec jakies info potrzebne nick i haslo na pw?

Jak zostaniesz przyjęty to grona administracji to opiekun, albo jakis h@ poprosi ci o podanie  loginu i hasła, czekaj cierpliwie.

Napisano

Jestem na Tak

Na tym serwie jest dużo graczy którzy grają na wspomagaczach.Posty same wlecą jak będziesz siedział na forum.

Napisano

Na tak

+ widywany na serwerze

+ brak z nim jakichkolwiek problemow

+ wszystkie wymagania spełnione :)

Napisano

Jestem na Tak Dobrze się z nim gra, I jest ogarnięty chłopak. A Aktywność na forum zostanie nadrobiona prawda :)

Pozdrawiam. mini :)

Napisano

tak nadrabiam aktywnosc Forum :)

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

• Administrator
Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• 1 year later...
  • Odpowiedzi 19
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...