Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104499 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Nick:Upalony_Head_Shot Wiek: 23 Doświadczenie (w byciu adminem): Dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: STEAM_0:1:37586062 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27020/top_players/?query=Upalony_Head_Shot&Search=Search Dlaczego TY .!: Poniewaz ja gram czysto i chce by inni tez mogli grac spokojnie a jest strasznie duzo odpalow a adminow brak dzis lekko po 8 sh biegal i aim wiec mam nadzieje ze sie przydam Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-6 godzin Kontakt: UPALONY|CS-FPG.PL Licze na pozytywne rozpatrzenie mojgo podania. Pozdrawiam Upalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 3 Stycznia 2014 #104504 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jestem na TAK: -Godziny na serwie są -Miły -Spokojny -Admini są potrzebni Tylko popraw aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104505 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Konto założone do podania ( można to poprawić ) , aczkowiek jestem na TAK . Widze cię na serwerze , jestes ogarniety i wgl . Na początku jak cię poznałem nie wywarłeś na mnie za dużego wrażenia , ale potem się ustatkowałeś , poznałem cię lepiej i wywnioskowałęm , że z ciebie jest spoko koleś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104506 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Podstawowe wymaganie niby spełniasz, mogę dać ci tak, ale tylko dlatego, że mało jest adminów na tym serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104538 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 wiec jakies info potrzebne nick i haslo na pw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104562 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jestem na Tak lecz twoja aktywność na forum jest zerowa. Wymagania spełniasz a Pw i hasło to podajesz wtedy gdy H@ pozytywnie rozpatrzy twoje podanie; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104569 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 wiec jakies info potrzebne nick i haslo na pw? Jak zostaniesz przyjęty to grona administracji to opiekun, albo jakis h@ poprosi ci o podanie loginu i hasła, czekaj cierpliwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 3 Stycznia 2014 #104601 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jestem na TAK, wymagania spełnia, każda pomocna para rąk się przyda na serwerze PS. Ponabijaj trochę postów i będzie git :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #105053 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jestem na Tak Na tym serwie jest dużo graczy którzy grają na wspomagaczach.Posty same wlecą jak będziesz siedział na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 3 Stycznia 2014 #105055 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jestem na Tak. + Ogarnięty + Czas + Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 5 Stycznia 2014 #106084 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Jestem na tak . spelnia wymagania widuje go na serwerze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2014 #107823 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Jestem na tak. Gra często i jest miły. Da się z nim pogadać. Gracz godny uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2014 #108014 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Jestem na Tak -steam -Wiek -ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 7 Stycznia 2014 #108237 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Odświeżam oraz proszę o więcej komentarzy lub rozpatrzenie podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2014 #108263 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Na tak + widywany na serwerze + brak z nim jakichkolwiek problemow + wszystkie wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108477 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Jestem na Tak Dobrze się z nim gra, I jest ogarnięty chłopak. A Aktywność na forum zostanie nadrobiona prawda Pozdrawiam. mini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108481 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 tak nadrabiam aktywnosc Forum CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108494 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 JEstem na tak. Przyda sie wiecej adminów na tym serwerze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 8 Stycznia 2014 #108767 Administrator Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362060 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina DD2+DM" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi