Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104476 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Witam, wszedłem dzisiaj na server o 4:40 może, mniej więcej ta godzina i po jakimś czasie gry dostałem permanentnego bana za "Cheaty" nie było powiedziane nic, żadnych screenów, żadnych uprzedzeń tylko ban i do widzenia. Grałem pod nickiem Dizzely jak widać, moje ip to "83.5.23.168" a SteamID "STEAM_0:0:22325580". Pragnę wspomnieć, że byłem na serverze pierwszy raz w życiu, dlatego też jest to mój pierwszy post na tym koncie, wszedłem za moim znajomym z Steama, proszę o jakieś wyjaśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 3 Stycznia 2014 #104479 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 /Przenoszę Czekamy na wypowiedź MS-13. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104482 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Obejrzałem demko, jest kilka dziwnych akcji, ale to za mało. Masz UB. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104483 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi