Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104119 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Nick: --:::Seba:::-- Godzina, data zdarzenia:02.01.2014 ok. 16.50 Mapa:Nie znam nazwy STEAM_ID / IP:'STEAM_0 Uzasadnienie:1.Nie mam ss bo ich nie ma 2. mialem dopisac powyzszy punkt ale zrobilem niewyrazne zdjecie a gdy patrzylem znowu pisze tylko: KICKED:Zostałeś Zbanowany . Sprawdź swoja Kkonsole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 2 Stycznia 2014 #104122 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Zapewne odświeżałeś server i zostałeś automatycznie zbanowany . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104128 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 I co mam zrobic? ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104235 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Właśnie zauważyłem że nie moge wejś na żaden serwer multi-head Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104314 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Chciałeś wejść na server i spamowałeś a serv myślał że go ddosujesz i dał Ci bana. Ban sam minie z czasem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104330 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Czyli ,że nie moge wchodzic na serwa przez jakis czas? Czy moge chociaż sprawdzac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #102581 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 1.Tak 2.Raczej możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104364 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 TO TERA MAM TO : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : -- : : : Seba : : : -- [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 463021872 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.4.234.14 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja To co pisało na początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 2 Stycznia 2014 #104366 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Ciekawe, ciekawe...wbiłeś chociaż na ten serwer? Czy po prostu nagle zmienił sie wycinek z konsoli ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104367 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Ciekawe, ciekawe...wbiłeś chociaż na ten serwer? Czy po prostu nagle zmienił sie wycinek z konsoli ;> próbowałem na niego wejśc. To jest dziwne. gdy probowalem po tym wlaczyc znowu serwa zaczeło pisac to samo. "KICKED:Zostałeś Zbanowany . Sprawdź swoja konsole." Albo ja coś robię nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #102556 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Mógłbym poprosić kogoś o rozwiązanie problemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #103434 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Admin Inwalida, zrobił ci ss-y, więc czekamy za fotami. Po 2 czas na wstawienie minął Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #103435 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2014 #106179 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi