Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104001 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Nick: Destiny #2 Wiek: rocznik 1998 Doświadczenie (w byciu adminem): Tutaj doświadczenie jest zerowe.. Nigdy nie byłem adminem. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 3/4 Staż w CS-sie: Licząc ogólnie 2 lata. Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Destiny%20%232/80.72.43.106:27027/ Dlaczego TY .!: Jestem odpowiedzialny i bardzo często jestem na serwerze. Nigdy nie byłem adminem i tutaj mam nadzieję, że uda mi się nim zostać. Chciałbym się czegoś nauczyć i jednocześnie pomóc serwerowi. No i to chyba tyle Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Dziennie to będą 3-5 godzin.. Zależy o której wrócę ze szkoły. Kontakt: Steam: Destiny gg: 36798558 w grze nick: Destiny #2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104003 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Jestem na tak +Godziny na serwerze są. +Forum ogarnięte. +Często zgłasza. +Nie mam, żadnych problemów z tobą. Kolego, jak czegoś nie będziesz wiedział, to zawsze możesz podbić do mnie. Do wINTEREK mam nadzieje, że nigdy nie zostaniesz administratorem. Zwykły cham z ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 cHYBA SNISZ JA JESTEM STARY DZIADEK DO ROBOTY NIE MA KOMU ISC A TA SZAMATA CHCE PODANIE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 NA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 2 Stycznia 2014 #104032 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Ja oczywiście na bardzo duże tak! Poznałem go trochę na ts. Bardzo ogarnięty, miły, nie płacze, dużo zgłoszeń trafnych, dużo gra. Już z nim rozmawiałem, że jak będzie miał jakieś problemy to zawsze może do mnie napisać. Ogarnie posadę na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104043 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Masz moje tak, ale pamietaj, że admin można szybciej stracić niż dostać up gra czesto, kultura, forum ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aga Napisano 2 Stycznia 2014 #104053 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 TAK! Destiny jest kulturalny, często gra, nikogo nie obraża, a amx można szybko ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104060 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Czesto spina i wyzywa ale mam nadzieje ze sie poprawisz...na tak, warto dac mu szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 2 Stycznia 2014 #104062 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 odemnie duże TAK ogarnie admina na spokojnie fajnie że podanko złożyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104106 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Jestem na tak Ostatnio mniej grałem bo święta, ale co byłem to on również, parę spin, ale to każdemu się zdarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 2 Stycznia 2014 #104241 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi