Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #103981 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Typ pracy:Avatar+sygnatura ( poprawa ) Wymiary:Forum Tematyka: Mam nadzieje , że coś wymyślisz Kolorystyka: Dynamiczna Napis(Avatar): J0K3R Napis(Sygnatura): Prosiłbym byś do mojej sygnatury umieścił gdzieś jeszcze napis "Admin DD2+DM" ( tą samą/podobną czcionką co napis "Admin Aim/awp/fy" ) Dodatkowe: Prosiłbym by napis był grubą czcionką ( np. tak jak mam na avatarze ) Opcjonalnie link do obrazka: - Z góry bardzo dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboy Napisano 2 Stycznia 2014 #104293 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 {img]http://s6.ifotos.pl/img/jokerpng_ephpwsh.png[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104357 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Sygnatura okey . Teraz prosze byś jeszcze zrobił avatar . + dla ciebie Nie no ... Avatar baja ! +++ dla ciebie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi