Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #103943 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Twój nick podczas gry: .::Nicko::. Godzina, data zdarzenia: Niewiem ? Mapa:Niewiem ? STEAM_ID / IP:46.238.247.112 Uzasadnienie: Wchodze dzisiaj na serwa o 12:10 i patrze Kicked Banned. Powodem było Reklama , która ja nie napisalem . Gram na tym serwie prawie tydzień i wchodze i ban za coś czego nie zrobiłem ? Podejrzewam , że ktoś posiada takie samo ip co ja. W consoli pisze: Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #103945 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 W amx jesteś czysty, myślę, że reset routera pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #103947 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Właśnie nie mam zmiennego ip. Wcześniej w consoli pisal nick kogoś kogo nie znam , a teraz jak wchodzę wyskakuje tylko (w consoli): Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Dodam , że wcześniej widziałem wycinek z consoli (teraz już nie mogę ;( ) i ten ban nie był na mój nick tylko inny z powodem Reklama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104097 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 A nie możecie odbanować poprzez ip ? Ps.Wyżej podany sposób nie zadziałał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104100 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Z tego ci widzę to nie masz bana za reklame tylko spamowałeś żeby wejść na serwer a serwer myślał że go ddosujesz i dał ci bana .Sam ban minie z czasem lub przy resecie serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104103 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Na początku dostałem bana za reklame ( od kogoś co ma to samo ip co ja ) A teraz to wyskakiwiało: Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104109 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Sory za spam , ale nie możecie poprostu odbanować mnie przez IP ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 2 Stycznia 2014 #104117 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Nie możemy ponieważ jak koledzy wspomnieli , nie masz żadnego aktywnego bana . Odczekaj cierpliwie , problem powinien sam minąć . Jakby nie zniknął , napisz , a coś podumamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104334 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Zauważyłem coś dziwnego natomiast : Na 1-szym moim cs'ie mam bana , a na drugim właśnie nie mam (na 2 nie gram spowodu zlej grafiki itd). I chciałem dodac , że bana dostałem nie na nick (gdyź nie był mój) tylko na IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104347 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Tłumacze ci to 2 raz ban sam przejdzie nic nie poradzimy. Może też reset serwera pomóc ale o to ciężko było by. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104546 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Up. A ile to czekanie potrwa ? (około jak wiesz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Stycznia 2014 #104547 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Restart servera zależy tylko i wyłącznie od h@ , w takim wypadku musisz cierpliwie poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2014 #104550 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Zauważyłem coś nowego. Również na cod mod 200/500lvl mam bana. Wycinki z consoli ; Cod Mod 800lvl BUILD 6027 SERVER (0 CRC) Server # 23 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Player [MegaFrag.ru] [AMXBans] Powod : ' reklama ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 1825932875 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 46.238.247.112 ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'sound/misc/rs/Cod80004.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/mw/challenge_completed.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/headshot.wav' Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz Cod Mod 200lvl BUILD 6027 SERVER (0 CRC) Server # 56 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina EvO. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Player [MegaFrag.ru] [AMXBans] Powod : ' reklama ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 1825932875 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 46.238.247.112 ' [AMXBans] ===================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 3 Stycznia 2014 #104551 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Masz aktywnego bana za wejście na nicku Player [MegaFrag.ru]. Po poprzednich banach domyślam się, że nie miałeś zamiaru reklamować jakiejś rosyjskiej sieci. Następnym razem bądź czujny i sprawdzaj czy po wejściu na nieznany serwer nie zmienia ci nicku bądź nie binduje przycisków reklamami. Wracaj do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 3 Stycznia 2014 #104552 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi