Gość Guest Napisano 15 Kwietnia 2016 #422944 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Twój nick podczas gry: sQambak.exe Godzina, data zdarzenia: nie mam pojęcia Mapa: DD2 STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 1 : 32817122 Uzasadnienie: chce chociaż widzieć to swoje demko, a szukałem/patrzyłem kosz/zgłoś czitera i nigdzie jakoś siebie nie mogłem znaleźć, o co teraz chodzi? Pisałem do moderatorów i mówili mi, że mam się odwołać, więc jestem. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : sQambak.exe [AMXBans] Reason : ' demeczko u admina ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 32817122 ' [AMXBans] Your IP : ' STEAM_0 : 1 : 32817122 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 15 Kwietnia 2016 #422948 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 http://www31.zippyshare.com/v/kuUAMnGU/file.html Demko dostałam od Pablito, który Cię nagrał podczas gry. 7:20: wyczekujesz- wie, że będzie w dolnym, puszcza kolegę przodem. 8:00: po modelu , strzały słychać chwilę później, a Ty już wiesz. 8:06: - Ctek równie dobrze mógł się schować na zielonych ,a Ty idealnie wyszedłeś na niego. 8:14: wyczekuje 9:11- Ty już czekasz , a słychać tylko tuptanie na środku. 9:30 - nie podoba mi się w jaki sposób sprawdzasz czy ktoś z długiej wyjdzie. 10:00- wie , że będzie w dolnym- zaczął wycofywać. 10:31 - mimo, że słychać i tak dziwne zachowanie. 11:00- model - strzela omyłkowo w swojego, ale myślę, że wie doskonale, że jest w dolnym. 11:21- słychać, że są ze środka - a on czeka pleców od B 11:52 - to w jaki sposób namierza Jako, że ban był nałożony, proszę o rozpatrzenie przez UBT - gracz mógł nie wiedzieć o banie, więc proszę się nie sugerować tym, że 48 godzin minęło. Zapraszam do obejrzenia demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Kwietnia 2016 #422960 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 7:20, było słychać, że coś się dzieje w górnej trupiarni, więc patrzyłem czy nikt nie wyjdzie stamtąd, a co ja mam do tego, że gościu na pałę tam wbiegł? 8:00, nie patrzyłem zielony, bo cisza była i jedynie gala/środek (ciemnia) 8:14, co w tym dziwnego, że wyczekuje? Skoro gościu przed chwilą mnie tam widział, to po hugo miałem wychylać się pod celownik? Wolałem zaczekać, aż kimś innym się zainteresuje, proste. 9:11, nie wiem jakich słuchawek używacie, ale ja słyszałem ( nawet na tym demku ) coś więcej niż tylko środek. 9:30, nie wiem co w tym dziwnego, ale jak kto uważa. 10:00, albo kwestia przypadku, każdemu się zdarza, albo po prostu fakt, że przeładowywałem nie chciałem być na widoku, by nie zginąć, proste. 10:31, no właśnie, sama odpowiedzialaś na to pytanie. Było słychać. 11:00, gdzie ja tam strzeliłem w swojego niby? Chyba, że mamy inne demka to spoko 11:21, no słychać i? Jeżeli wychodzisz ze środka patrzysz przeważne resp CT, a było slychać też że ktoś jest na B, to wolałbym najpierw tam ubić i mieć przewagę strzelając do czyiś pleców, ale no.. 11:52, też nie wiem co w tym dziwnego, ale ja może po prostu nie znam się na tej grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Kwietnia 2016 #423003 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Nie ma sprawy, uwierz mi, że liczyłem i tylko na to czekałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurort rolson Napisano 15 Kwietnia 2016 #423009 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 7:20 -b 8:00 ? -b 8:14 ? -b 9:11 -b 9:30 :facepalm: 10:00 zaczął wycofywać żeby broń przeładować, robił tak wcześniej chociaż w dolnym nikogo nie było. 10:31 ? 11:00 model tt, a nie ct 11:21 no i? -b 11:52 model +b Czasy bez sensowne, ostatnia podejrzana. Czysty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi