Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #101935 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Witam, Nick: Joe Wiek: 24 Doświadczenie (w byciu adminem): tylko i wyłącznie na *****.pl przez 4 miesiące Znajomość AMXX (W skali 1-10): 4 , ( wiecej kontaktu z amx nie miałem niż na *****.pl ) Staż w CS-sie: od czasów 1.5, jakies 10 lat oczywisćie z przerwami Steam / NonSteam: 0:0:17537033 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=Joe&Search=Search Dlaczego TY .!: Bo lubie grać na serwerze, podoba mi się tu, bywam czesto, w większości przypadków nie ma ze mną problemów i jeszcze nie zapomniałem jak odróznić nieuczciwych graczy od reszty. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: bardzo róznie. Obecnie wiem że mogę sobie pozwolić na gre więc jest to nawet kilka godzin ale na horyzoncie jest praca i wreszcie trzeba napisać pracę magisterską Kontakt: 6808315, [email protected] Pozdrawiam wszystkich serdecznie i noworocznie Czerwony kolor tylko dla administracji !!!!! Zmień , bo podanie poleci do kosza. /7 Masz 24h na zmianę koloru. //Bad ek` Edit: Bedzie zielony bo w sumie jestem wegetarianinem Edit: Kolor powyżej opisany mam jaki limonkowy. Ale żeby nie było wątpliwości zminię na fioletowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #101938 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Często widzę, miły, ogarnięty. Podszkolisz się z amx - ( mogę pomóc ), reszta ok. Forum, wiadomo to 1% sukcesu. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #102051 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Jestem na tak. - Aktywny - Miły - Ogarnięty Myślę, że można dać Ci szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #102053 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Jestem na tak, często widuję, nie mam z nim żadnego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #102061 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Znam od dobrych 3 lat Masz moje wielkie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 1 Stycznia 2014 #102063 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Również jestem na tak, często widuje w grze Szkoda ze forum tak słabo, ale jak bd miał adma to poprawisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #102066 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Nie znam, jakoś przeoczyłam Cię na serwerze wymagania niby spełnione, ale neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 1 Stycznia 2014 #102284 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Ja również na tak. - Ogarnięty. - Często na serwie. - Forum poprawi. - zgłasza na u@. - Nie spina, gra swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 1 Stycznia 2014 #103824 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 czesto widze na serwie spoko ziomus odemnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #103828 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Czesto Cie widuje na serwerze. Jestes ogarniety, dojrzaly i mysle ze zaslugujesz na szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aga Napisano 1 Stycznia 2014 #103835 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Tak, Joe się nadaje. Jest często na serwerze, kulturalny, miły zasługuje na szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2014 #104194 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Jestem na tak: -ogarnięty -często na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 2 Stycznia 2014 #104242 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi