Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #102019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Nick: Keymil~ Wiek: 28 Doświadczenie (w byciu adminem): Dosyć spore, bez przerwy przez 6 lat. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: 13 lat Steam / NonSteam: STEAM_0:0:1697367 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=keymil&Search=Search Dlaczego TY .!: Staram się jak najbardziej pomagać w wyłapywaniu cziterów oraz ogarnięciu kultury na serwerze, chciałbym móc jak najefektowniej przyczyniać się do funkcjonowania i rozwijania serwera. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Minimum 3 godziny Kontakt: gg : 33416632 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #102021 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Mała aktywność na forum. Tutaj na mh od tak za godziny nie dostaniesz admina. Musisz być na ts, forum, serwerze. Jestem na nie :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #101940 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Za nabite h adminow nie rozdajemy. Nie znam cie. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #101915 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Kolega składa podanie już drugi raz. Jestem na wielkie TAK. +Wiek +Bardzo dużo zgłasza cziterów +Godziny są -forum, ale admin jest potrzebny na serwerze! Do pozdrusia "Musisz być na ts," Ts nie jest obowiązkowy! Do sula Kiedy chcesz go poznać, jak rzadko bywasz na dd2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #101917 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Ja jestem zdecydowanie na TAK , w tej chwili nie widzę innego kandydata z graczy dd2 na stanowisko admina. A takie argumenty jak ts czy mała aktywność na forum do mnie nie trafiają , dostanie admina to automatycznie będzie spędzał więcej czasu na forum. Admin ma być na serwerze aktywny i tam pilnować porządku. Widzę cię bardzo często na serwerze i jesteś pomocny w wyłapywaniu odpalonych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #101918 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 na tak wiek steam godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2014 #101920 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362171 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina ONLY DD2" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi